به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، نمایندگان پارلمان فرانسه روز چهارشنبه قانونی را برای تمدید شش ماهه حالت فوق العاده تصویب کردند. این قانون پس از حمله راننده تونسی با کامیون به مردم پس از جشن روز ملی فرانسه در شهر "نیس" تصویب شده که منجر به مرگ حداقل 84 نفر شده است.
این سومین حمله مرگبار در 18 ماه گذشته به شمار می رود که تروریست های افراطی مسئولیت آن را بر عهده گرفته اند.این قانون با 489 رای موافق در برابر 26 رای مخالف به تصویب رسیده است.
"لتا تایلر" گزارشگر دیدبان حقوق بشر با انتشار بیانیه ای تاکید کرد: اعلام حالت فوق العاده، حقوق بشر و حاکمیت قانون در فرانسه را در معرض خطر قرار می دهد.
تصمیم فرانسه برای تمدید حالت فوق العاده پس از آن صورت گرفته است که این کشور در پی حملات تروریستی 13 نوامبر در پاریس که منجر به مرگ 130 نفر شد، در سراسر این کشور وضعیت فوق العاده اعلام کرد. ترکیه نیز پس از کودتای نافرجام 15 جولای، به مدت 3 ماه وضعیت فوق العاده اعلام کرده است.
دولت اولاند به خاطر عملکرد ضعیفش در مقابله با حملات تروریستی با انتقادات وسیع و گسترده ای روبرو شده است. به نظر می رسد تمدید حالت فوق العاده در فرانسه یک امتیاز سیاسی است که اولاند به احزاب مخالف داده است. احزاب مخالف خواستار تمدید حالت فوق العاده تا پایان امسال بودند.
مخالفان دولت فرانسه بر این باورند که مقامهای پاریس اقدامات کافی را برای مقابله با تروریسم انجام نداده است.ژانویه 2015 میلادی، 2 فرد مسلح با حمله به دفتر نشریه شارلی ابدو در پاریس، حداقل 12 نفر را کشتند و 11 نفر دیگر را زخمی کردند.