به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در فراخوان این بخش تغییرات گستردهای صورت گرفته است. طبق فراخوان امسال در سی و پنجمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر نیز این بخش با برنامهریزی و شرایطی مطلوبتر نسبت به سال پیش برگزار شده و تلاش میشود با بهرهگیری از حضور و مشارکت تماشاخانههای دولتی و نیمهدولتی، علاوه بر تماشاخانههای خصوصی، سیر تکاملی خود را ادامه دهد.
از این رو دبیرخانه جشنواره جویای همکاری و تعامل بیشتر با این امکان رو به رشد خواهد بود. اگرچه در آغاز این برنامه آزمون نخستین خود را با ضعف و قدرتش، پشت سر گذاشت دبیرخانه جشنواره در دوره پیش رو با تدوین آییننامه اجرایی و انتشار فراخوان تخصصی با هدف برگزاری قدرتمند این بخش، از تماشاخانههای داوطلب حضور در این بخش دعوت به همکاری کرده است.
استفاده از متون ایرانی و غیر ایرانی در این بخش برای نمایشهای پیشنهادی، انتخاب آثار از میان اجراهای عمومی در تالارهای نمایش سراسر کشور (تهران و سایر شهرهای ایران) از آذرماه 1394 تا اول آذرماه 1395، تولیدهای تازه نمایشهایی که تا آخر آبان ماه آماده اجرا شده و مجوز لازم را از شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش اخذ کردهاند، پایاننامه اجرایی کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته نمایش که از آغاز مهرماه 1394 تا پایان مهرماه 1395 در دانشگاهها دفاع شده باشند و اجراهای محیطی و تعاملی در صورت امکان اجرا در تماشاخانه پیشنهاد دهنده از جمله شرایط آثار پیشنهادی برای حضور در بخش بهعلاوه فجر است.
دبیرخانه سی و پنجمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر از تمامی مدیران تماشاخانههای خصوصی، نیمهخصوصی و دولتی که تمایل به حضور در بخش بهعلاوه فجر جشنواره سی و پنجم را دارند با افتخار دعوت به عمل میآورد تا با دریافت و مطالعه فراخوان تخصصی و آییننامه این بخش نسبت به تکمیل و ارسال فرم تقاضای شرکت در بخش بهعلاوه فجر حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 22 مرداد ماه سال جاری به دبیرخانه جشنواره اقدام کنند. ضمناً مهلت یاد شده به دلیل لزوم برنامهریزی دقیق به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.
در بخش «بهعلاوه فجر» سی و چهارمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، هفت تماشاخانه خصوصی ارغنون، باران، دا، سه نقطه، استاد مشایخی، موج نو و آفتاب با 43 نمایش صحنهای حضور داشتند.
سی و پنجمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، از اول بهمن ماه 95 به دبیری سعید اسدی برگزار میشود.