کد خبر:۵۲۸۵۵۳

دانشجوی دانشگاه کوثر بجنورد دومین مدال طلا را نیز از آن خود کرد

دانشجویی دانشگاه کوثر بجنورد دومین مدال طلا را در مسابقات دو و میدانی سیزدهمین دوره المپیاد ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور را از آن خود کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویی دانشگاه کوثر بجنورد دومین مدال طلا را در مسابقات دو و میدانی سیزدهمین دوره المپیاد ورزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور را از آن خود کرد. 

 

آرزو حیدری، دانشجوی رشته ریاضیات و کاربردهای این دانشگاه در مسابقات دو و میدانی سیزدهمین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور در ماده 5000 متر موفق به کسب مدال طلا شد.

 

در ضمن این دانشجو 29 تیر ماه سال جاری  نیز در ماده 1500 متر نشان طلای این مسابقات را به خود اختصاص داد.

 

سیزدهمین دوره مسابقات المپیاد دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور در دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است.

 

لازم به ذکر است، در حال حاضر دانشگاه کوثر بجنورد دارای حدود 1400 دانشجو و 16 رشته تحصیلی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار