ملت ايران بيني تضيع‌كنندگان حقوق خود را به خاك مذلت مي‌مالد
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۹
رئيس جمهور در مشهد:

ملت ايران بيني تضيع‌كنندگان حقوق خود را به خاك مذلت مي‌مالد

 رئيس‌جمهوري گفت: اگر كساني بخواهند با ادامه بازي ها و سوء استفاده از سازمان‌هايي كه غصب كرده‌اند ذره‌اي از حقوق كشورمان را تضييع كنند ملت ايران دماغ آنان را به خاك مذلت خواهد ماليد.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو»، به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، دكتر محمود احمدي‌نژاد در اولين سفر استاني سال 87 عصر امروز با حضور در صحن جامع رضوي حرم مطهر ثامن الحجج(ع) و در جمع مردم استان خراسان رضوي سخنراني كرد.

رئيس جمهوري در جوار بارگاه ملكوتي حضرت امام رضا (ع) ، اظهار داشت: امروز ملت ايران به ملتي نمونه و الگو و شاهد براي ملت‌هاي جهان تبديل شده است .

دكتر احمدي نژاد افزود: اگر با توسل به امام رضا (ع) و كمك اين امام همام نبود امروز ملت ما در اين درجه از عزت و عظمت و سرافرازي در جهان قرار نداشت و زير پاي قدرت‌هاي بزرگ له شده بود.

وي خاطر نشان كرد: اگر امروز به فضل الهي ملت ايران عزيزترين ملت‌ها و پرچمدار خداپرستي ، پاكي ، عدالت ، برادري ، و عزت در جهان شده است به خاطر پيگيري خط نوراني امام هشتم است.

رئيس جمهوري با بيان اين كه ملت‌هاي منطقه و ملت ايران مفتخر هستند كه در كنار امام رضا (ع) هستند ، افزود: امام رضا پناهگاه ملت ما و ملت‌هاي منطقه است و ما مفتخر هستيم كه ميزبان و پابوس امام غريب مان هستيم.

رئيس قوه مجريه در ادامه سخنان خود در اجتماع مردم مشهد با تاكيد به اينكه ملت ايران از مرز ادبيات ونظام ابرقدرت‌ها عبور كرده ا ست ، خطاب به قدرت‌هاي بزرگ گفت كه به نفع شماست با ملت ايران ، دوستي كنيد.

دكتر احمدي نژاد در عين حال به اين قدرت‌ها هشدار داد كه اگر مسير شيطاني گذشته و بد اخلاقي‌ها را ادامه دهند، فردا ملت ايران قله‌هاي بالاتري را فتح خواهد كرد.

رئيس جمهوري اظهار داشت: دنيا بداند ملت ايران در مسير حركت به سمت قله تعالي ، از مرز ادبيات و نظام ابرقدرت ها عبور كرده است و امروز ملت ايران در سطح بالايي از كمال ايستاده و ابرقدرتها را در زير پاي خود مي‌بيند.

رئيس جمهوري با يادآوري قطع رابطه آمريكا با ايران در 20فروردين 1359خاطرنشان كرد: در همان روزي كه آنها با نيت ضربه زدن به ملت ايران قطع رابطه كردند ، ملت ايران به قله‌هاي هسته‌اي دست يافت.

وي افزود: قدرت‌هاي بزرگ بدانند كه ملت ايران تا فتح همه قله‌هاي عزت و سربلندي از پاي نخواهد نشست .

رئيس جمهوري تاكيد كرد: ملت ايران قدرت‌هاي بزرگ را به سياست صحيح ، انساندوستي ، احترام به حقوق ملت‌ها و ارزش‌هاي الهي ، عدالت ، برابري و برادري دعوت مي‌كند و اين دعوت يك دعوت رسمي و الهي است .

رئيس شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصريح كرد: اگر پاسخ اين قدرت‌ها به دعوت ملت ايران منفي باشد بايد بدانند كه بر اساس سنت الهي سرنوشت آنها مانند سرنوشت نمرود و فرعون و ساير زورگويان عالم خواهد بود.

رئيس جمهوري با اشاره به اين كه ملت ايران يكدل و متحد با توكل به خدا در صراط مستقيم الهي ايستاده است ، خاطر نشان كرد: قدرت‌هاي بزرگ نمي توانند با تهديد ، مانع از حركت الهي ملت ايران شوند چرا كه ملت ايران راه نوراني خود را پيدا كرده است و با اقتدار آن را ادامه خواهد داد.

دكتر احمدي نژاد با بيان اين كه قدرت‌هاي بزرگ در قضيه هسته‌اي اقتدار و توكل و عظمت ملت ايران را ديدند، خاطرنشان كرد: اين قدرت‌ها توان خود را در زمينه سياسي ، تبليغاتي و اقتصادي عليه ملت ايران بكار بردند اما امروز در برابر جهانيان شرمنده هستند.

رئيس جمهور با اشاره به اين كه ملت ايران يكدل و متحد با توكل به خدا در صراط مستقيم الهي ايستاده است ، خاطر نشان كرد: قدرت‌هاي بزرگ با هدف تسلط بر منابع نفت و انرژي منطقه ، صف بندي در برابر حركت عظيم انقلاب اسلامي ملت ايران و سركوب ملت فلسطين به منطقه لشكركشي كرده اند.

دكتراحمدي نژاد با بيان اين كه همه نقشه‌هاي قدرت‌هاي بزرگ شيطاني و با هدف تسلط و چپاول منابع ملت‌ها است ، گفت: اين قدرت‌ها بدانند كه امروز دوران تضييع حقوق ملت‌ها با دروغ ، تبليغات مسموم و استفاده از سازمان هاي بين‌المللي و لشكركشي به پايان رسيده است و امروز ملت‌هاي جهان بيدار شده و در مقابل آنان خواهد ايستاد.

وي افزود: قدرت‌هاي بزرگ در جلسه‌هاي خود ملت ايران را متهم مي‌كنند ولي بايد بدانند كه نقش ملت ايران در جهان محفوظ است و امروز ملت‌هاي جهان با بيداري نقشه‌هاي قدرت‌هاي بزرگ را نقش بر آب مي‌كنند.

رئيس جمهور خاطر نشان كرد: وضع امروز جهان در نتيجه سياست‌ها و مديريت غلط و شيطاني قدرت‌هاي بزرگ در جهان است و در هر جا كه ناامني و تبعيض و ظلمي مشاهده مي‌شود اين حاصل عملكرد و مديريت اين قدرت‌ها است .

دكتر احمدي نژاد با بيان اين كه سياست‌هاي قدرت‌هاي بزرگ جهان را به نقطه خطرناك رسانده است ، گفت : ملت ايران حامي و پشتيبان همه ملت‌هاي است و در مقابل اين قدرت‌ها خواهد ايستاد چرا كه منطق ملت ايران روشن است .

وي افزود: سياست قدرت‌هاي بزرگ پذيرفتن ظلم و ظالم ، حاكم و محكوم دركنار هم است اما ملت ايران سياست برادري ، برابري و عدالت و دفاع از مظلوم و رفع اشغالگري را فرياد مي‌زند و از صلح و آرامش و دوستي حمايت مي‌كند.

رييس جمهوري گفت: طرح تحول بزرگ اقتصادي در دولت آماده شده و بايد خود را براي جراحي بزرگ اقتصادي، اصلاحات اساسي و سازندگي عظيم آماده كنيم.

دكتر احمدي‌نژاد با بيان اينكه در هفته گذشته بعضي‌ها كه در داخل اهداف دشمنان را دنبال مي‌كنند قبل از اعلام رسمي ابعاد اين طرح به مخالفت با آن برخاسته‌اند افزود: اين طرح يك طرح علمي، كارشناسي و دقيق است كه به زودي ابعاد آن را در يك گفت و گوي تلويزيوني براي مردم تشريح خواهيم كرد.

رئيس جمهوري در ادامه تصريح كرد: ملت ايران امروز يك ملت نمونه، شاهد و الگو و پرچمدار است و همه بايد دست به دست هم داده و به سرعت مشكلات داخل كشور را برطرف نموده و ايران عزيز را بسازيم.

وي گفت: بايد مسايل اقتصادي، فرهنگي و عمراني را برطرف كرده و به مسووليت‌هاي جهاني انقلاب برسيم.

رئيس جمهوري تصريح كرد: ساختن كشور جز با همدلي، تلاش، كار و توكل بر خدا و روشن‌بيني و شناخت فتنه‌ها و توطئه‌هاي دشمنان امكان پذير نيست.

دكتر احمدي‌نژاد افزود: دشمنان ما به شدت از پيشرفت ملت ايران ناراحت هستند و با استفاده از ابزارهاي گوناگون و طراحي‌هاي مختلف مي‌كوشند در مقابل توسعه و پيشرفت ملت ايران مانع ايجاد كنند.

وي طرح موضوع هسته‌اي و ايجاد درگيري‌ها در منطقه و در كشورهايي چون عراق و افغانستان و مانند آن و نيز صدور قطعنامه‌هاي مختلف در شوراي امنيت عليه ملت ايران را از جمله بهانه‌هايي عنوان كرد كه دشمنان براي جلوگيري از پيشرفت ملت ايران طرح مي‌كنند.

رئيس جمهوري در ادامه، خراسان رضوي را كعبه آمال مردم ايران خواند و گفت: مردم خراسان در ايستادگي و شجاعت پيشتاز ملت ايرانند و دولت براي خدمت رساني به اين استان مسووليت مضاعفي را در خود احساس مي‌كند.

وي با اشاره به دور اول سفر استاني دولت به خراسان رضوي افزود: در آن سفر تصميمات خوبي براي توسعه و پيشرفت استان اتحاذ شد كه با تلاش مسوولان و همكاري مردم اكثر اين مصوبات اجرايي شده است.

دكتر احمدي نژاد اظهار داشت: در سفر دور دوم نيز دولت تصميمات گسترده تر و مهمتري براي استان در دستور كار دارد و همه بايد تلاش كنيم كه خراسان به قطب فرهنگي، اقتصادي و سازندگي منطقه تبديل شود.

رئيس جمهور از جمله تصميمات مورد نظر براي خراسان رضوي را در اين سفر تلاش براي ارتقا رتبه صنعتي استان در كشور ذكر و بيان كرد: همچنين تصويب دو طرح بزرگ حمل و نقل ريلي براي استان از ديگر طرح‌هاي مورد نظر دولت براي اين منطقه است.

دكتر احمدي نژاد گفت: قلب و دل ملت‌هاي مسلمان براي مشهد مي‌تپد و بايد راه‌ها را باز كنيم تا همه ملت‌هاي منطقه بتوانند به آستاني به پابوسي امام رضا (ع) بيايند.

وي قطار سريع‌السير تهران مشهد، قطار گرگان مشهد و قطار مشهد چابهار را از جمله ديگر طرح‌هايي ذكر كرد كه در جلسه هيات دولت در استان درباره آن تصميم‌گيري مي‌شود.

رئيس جمهوري همچنين از ايستادگي مردم خراسان رضوي در آرمان‌هاي نظام و انقلاب و استقبال پرشور آنان از خدمتگزاران خود قدرداني كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار