کد خبر:۵۳۱۵۶۹
محمدی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

مسئولان باید فارغ از گرایشات سیاسی به فکر انتخاب یک استاندار دغدغه مند باشند

مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان با اشاره به خالی بودن مسند استانداری در شرایط فعلی گفت: مسئولان باید فارغ از گرایشات سیاسی و جناح بندی‌های مرسوم در انتخاب استاندار، به فکر انتخاب یک استاندار دغدغه مند، مسئولیت پذیر برای مردم زنجان باشند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

ابوالفضل محمدی، مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: با توجه به شرایط فعلی و ارتقای جمشیدی، استاندار سابق زنجان، به سمت معاونت استخدامی رئیس جمهور و خالی بودن مسند استانداری، به نظر می رسد مسئولان می توانند از این اتفاق یک فرصت بسازند.

 


وی افزود: مردم استان زنجان از مشکلات رکورد و بیکاری رنج می برند. با نگاهی به وضعیت استان می توان فهمید که از اساسی ترین مشکلات مردم زنجان رکود و بیکاری است.

 

این فعال دانشجویی گفت: پروژه‌های عمرانی نيمه تمام بسیار زیاد مانند سبزه میدان و پل سیدالشهدا(ع)، تعطیلی کارخانجات استان مانند سرب و روی و فولاد سهند و وضعیت نابسامان دیگر کارخانه ها و واحدهای تولیدی مانند ایران ترانسفو و روغن نباتی جهان، نشان از وضعیت نابسامان تولید و اشتغال، جذب سرمایه گذار، بهادادن به نیروهای بومی و عدم وجود مدیریت صحیح اقتصادی در استان زنجان دارد.

 

مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان تصریح کرد: اکنون که مسئولان با چالش انتخاب استاندار مواجه هستند، باید فارغ از گرایشات سیاسی و جناح بندی‌های مرسوم در انتخاب استاندار در ادوار گذشته، به فکر انتخاب یک استاندار دغدغه مند، مسئولیت پذیر و مشرف به شرایط مردم زنجان در شهرها و روستاها و با رزومه مدیریت اقتصادی قوی باشند؛ چرا که امروز اولویت اول استان تولید، اشتغال و اقتصاد است و امیدواریم با انتخاب اصلح ترین فرد و متناسب‌ترین گزینه با شرایط موجود استان، شاهد رونق تولید و افزایش اشتغال برای جوانان استان زنجان باشیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار