
کد خبر:۵۳۲۲۰۸
اکران فیلم «منا» با بازی «تام کروز» به سال بعد موکول شد
شرکت یونیورسال اعلام کرد فیلم سینمایی «منا» با بازی «تام کروز» به کارگردانی «دوگ لمان» همراه با تغییر نام به «ساخت آمریکا» در ۲۹ سپتامبر ۲۰۱۷ اکران خواهد شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ فیلم سینمایی «منا» با عنوان جدید «ساخت آمریکا» در 29 سپتامبر 2017 اکران خواهد شد. تام کروز هنرپیشه نقش اصلی این فیلم به کارگردانی دوگ لمان است. این کارگردان و هنرپیشه در سال 2014 نیز در فیلم «در آستانه فردا» با هم همکاری کردهاند.
در «ساخت آمریکا» تام کروز در نقش زندگی واقعی خلبانی آمریکایی به نام بری سیل است که در دهه 80 میلادی توسط سازمان سیا ماموریت یافت که جلو بزرگترین معامله کوکایین توسط پابلو اسکوبار سلطان کوکایین را بگیرند.
شرکتهای «کراس کریک پیکچرز» و «یونیورسال» تهیهکنندگی، توزیع و بازاریابی این فیلم را برعهده دارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.