به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مصطفی خاکسار قهرودی در نشست خبری اظهار داشت: حکم مقام معظم رهبری که منشور هفتگانه لقب گرفت، فضا و انتظارات جدیدی را رقم زد و معاونت امداد مستضعفین در آستان قدس رضوی حدود 4 ماه قبل تشکیل شد.
وی افزود: موضوع خدمت در نظام جمهوری اسلامی بعد از انقلاب و توجه به آموزههای دینی یک موضوع مهم و کلیدی است و وقتی به تاریخ مراجعه میکنیم چه در مقاطعی که مسئولین در قالب مدیریت و حضور ائمه معصومین بودند و چه در مواقعی که ائمه معصومین حضور نداشتند، خدمت به مستضعفین یکی از اصول مدیریت دینی در جامعه بوده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: در حوزه خدمت، نباید خدمت را به بخشهای فرهنگی، تبلیغی، غیرفرهنگی و... تفکیک کرد بلکه باید به صورت جامع به بحث مهم خدمت نگاه کرد، هرچند در حوزه کاری باید مسئولیت هر شخص و گروه مشخص شود اما وقتی خدمت را به بخش فرهنگی و غیرفرهنگی تفکیک میکنیم، بخش فرهنگی اولویتدار و بقیه در اولویت دوم قرار میگیرند.
وی ادامه داد: در خدمت باید بسترسازی ایجاد زندگی درست براساس تعالیم دینی مورد توجه قرار گیرد.
خاکسار قهرودی با بیان اینکه توجه به معیشت مردم اثرات فرهنگی دارد، گفت: امروز آستان قدس رضوی به موضوع خدمترسانی به عنوان یک ماموریت جدی نگاه میکند و در سیاستهای ابلاغی تولیت این آستان که اخیرا به بخشهای مختلف آستان ابلاغ شده است، موضوع توجه به خدمت و زائرمحوری موج میزند و با ایجاد تغییر ساختاری، معاونت امداد مستضعفین شکل گرفته تا توجه به موضوع خدمت به خصوص در بخش نیازمندان در محوریت قرار گیرد و تلاش شود تا همه برنامهها با این محوریت سوق پیدا کند.
وی ادامه داد: این اقدامات فقط منحصر به این معاونت نیست بلکه تمامی فعالیتها و برنامههای آستان قدس رضوی خدمت محور میشود و در همه برنامهها موضوع خدمتمحوری و زائرمحوری و ارائه خدمات به عنوان اصل حاکم بر تمامی فعالیتها باید تجلی کند و این معاونت نقش برنامهریزی و نظارت و پیگیری فعالیتهای تمامی بخشهای آستان را برعهده دارد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: علاوه بر پیگیری و نظارت این مسئله در درون آستان، وارد همافزایی و هماهنگی با بخشهای بیرون از آستان قدس رضوی از جمله کمیته امداد، بسیج مستضعفین، خیریهها و سازمانهای حمایتی شدهایم و تاکنون به توافقاتی دست یافتهایم که خدمترسانی هم سرعت گیرد، هم حجم آن افزایش پیدا کند و هم با دقت بیشتری صورت گیرد.
خاکسار قهرودی تصریح کرد: تشکیل نمایندگیهای آستان قدس رضوی در استانهای مختلف در برنامهها دیده شده و اقدامات مقدماتی در این زمینه در حال انجام است.