به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، فاطمه هاشمی عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه «برخی کاندیداها اشتباهی وارد لیست امید شدند»، گفت: متأسفانه عدهای به لیست امید اعتقاد نداشتند و تنها به دلیل کسب رأی و ورود به مجلس خود را در لیست امید قرار دادند.
فاطمه هاشمیرفسنجانی درباره سخنان و اتهامات برخی مخالفان، علیه رئیسجمهوری اظهار کرد: توهین و هتاکی به افراد در اخلاق اسلامی، گناه و در فرهنگ عمومی بدترین اقدام به حساب میآید. ضمن اینکه تخریب و توهین با فرهنگ ایرانی و اسلامی ما سازگار نیست.
رئیس بنیاد بیماریهای خاص ادامه داد: افرادی که ضعیف هستند به اقداماتی مانند تخریب و توهین روی میآورند. بنابراین اگر اشخاص قوی و کاردان باشند هیچوقت دست به تخریب و توهین نمیزنند. به عبارتی انسانهایی که ضعیف هستند دائماً سعی بر این دارند تا به انحای مختلف مانند تخریب و توهین، خودشان را نشان دهند.
این فعال سیاسی در ادامه به سخنان اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهوری که گفته است روحانی جزو مظلومترین رؤسای جمهوری ایران است، اشاره کرد و گفت: تخریب و توهین به رئیسجمهوری اولین بار نیست که برای رؤسایجمهوری پیش میآید چراکه در اوایل انقلاب، دوران سازندگی و اصلاحات نیز چنین رفتارهای زشتی را از سوی برخی افراد مشاهده و تجربه کردهایم.
فاطمه هاشمی تأکید کرد: ما و مردم از آقای روحانی انتظار داریم که نسبت به همه امور رفتار و برخورد قدرتمندانهتری نشان دهد و چهره مظلومیت به خود نگیرد. یعنی حداقل کاری که آقای روحانی میتواند انجام دهد این است که مسائل را به طور شفاف با مردم در میان بگذارد. بنابراین اگر رئیسجمهوری برخورد قاطعی از خود داشته باشد و مسائل را برای ملت شفاف بیان کند مطمئن باشید مردم، مسیر و راه درست را انتخاب میکنند.
عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه با بیان اینکه «ممکن است برخورد قاطع رئیسجمهوری، حملات مخالفان دولت را تشدید کند»، افزود: همین که مردم واقعیتها را درباره گذشته و حال کشورشان بفهمند که چه اتفاقاتی برای ایران رخ داده است و میافتد، قطعاً همان رفتاری را که با دلواپسان در انتخابات مجالس شورای اسلامی، خبرگان رهبری و ریاست جمهوری سال 92 از خود نشان دادند، بار دیگر تکرار خواهند کرد.
وی در این باره تصریح کرد: وقتی مسائل کشور برای مردم شفاف شد، متوجه رفتارهای دلواپسان و قضایای کشورشان شدند، در انتخابات مجالس شورای اسلامی و خبرگان رهبری درست، بجا و به موقع رفتار و عمل کردند. اگر مردم مسائل کشورشان بدانند راه و مسیر صحیح را انتخاب میکنند و ادامه میدهند.
رئیس بنیاد بیماریهای خاص درباره مطرح شدن احتمال عبور از روحانی از ناحیه اصلاحطلبان و آیتالله هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 اظهار کرد: این قیبل مسائل در فضای مجازی گفته شده است، اما من به عنوان شخصی که به پدرم نزدیک هستم تا به حال چنین سخنانی را از ایشان نشنیدم. ضمن اینکه هفته گذشته آیتالله هاشمی حمایت خودشان را از آقای روحانی، رئیسجمهوری اعلام کردند. پدرم از روحانی عبور نمیکند.
این فعال سیاسی به تشکیل گروهی در مجلس شورای اسلامی برای ایجاد تفرقه در فراکسیون امید اشاره کرد و گفت: این روزها خبرهایی مبنی بر ایجاد «جبهه مستقلین» در مجلس شنیده میشود. به عقیده من، این افراد همان کسانی هستند که اشتباهی وارد لیست امید شدند تا از این طریق بتوانند آرای مردم را جلب و وارد مجلس دهم شورای اسلامی شوند. در حالیکه آنها هیچ اعتقادی به «لیست امید» نداشتند و از این فرصتی که در اختیارشان قرار گرفته است، میخواهند نهایت استفاده را ببرند.
وی در این باره اضافه کرد: وجود برخی افراد که هیچ اعتقادی به لیست امید نداشتند، اما به خاطر جلب آرای مردم وارد آن شدند، فراکسیون امید را دچار عدم هماهنگی کرده است. قبل از انتخابات برخی احزاب و گروههای سیاسی برای جلوگیری از عدم وحدت چهرههایی را وارد لیست امید کردند، اما متأسفانه همان افراد به دنبال تفرقه و عدم هماهنگی در فراکسیون امید هستند.