به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ابوالقاسم چیذری مدیرعامل شرکت شهربان شهرداری تهران، در اینیستا گرام خود از درآمد بالای بادكنك فروش ها نسبت به كارمندها انتقاد کرد.
وی نوشت: «دستفروشی جزء شغلهای پردرآمد در كشور شده، حمايتهای غيركارشناسی و احساسی از دستفروشی قرار است چه بلايی بر سر اقتصاد و چرخه توليد در كشور بياورد!؟
بادكنك فروش جوانی را ديدم كه در خيابان حضرت وليعصر (عج) هر بادكنك را 2 هزار تومان می فروخت، وقتی درآمدش را جويا شدم، می گفت هر بادكنك را 200 تومن می خرم و الباقی اش سودم است.
چون ديدم توان دارد بهش پيشنهاد كار دادم و اولين چيزی كه پرسيد گفت حقوقش چقدر است، وقتی فهميد نيروهای شهربان حدود يك ميليون و هشتصد هزار تومن می گيرند، لبخند معنا داری زد و گفت: "من فقط غروب ها هستم و در روزهای عادی هفته حداقل روزی 50 عدد بادكنك می فروشم (يعنی روزيی كمتر از پنج ساعت كار) و درآمدم ماهيانه ام حدود 3 ميليون تومان است."
ديگر چيزی نداشتم كه بگويم، فقط گفتم(خدا بركت دهد)
حال قضاوت را به عهده شما می گذارم كه يك كارمند در فضای اداری يا يك كارگر كارخانه و يا توليدی، به صورت متوسط ماهيانه بين يك ميليون و هشتصد تا 2 ميليون و پانصد هزار تومان درآمد دارد و وقتی در فضای كسب و كار اين امكان باشد كه با شغل كاذب دستفروشی و بادكنك فروشی درآمدی بيشتر از يك كارمند و يا كارگر داشت، چه بر سر فضاهای كار و توليد خواهد آمد؟
حمايتهای غيركارشناسی و احساسی از دستفروشی قرار است چه بلايی برسر اقتصاد و چرخه توليد و فعاليت های كارگری در كشور بياورد!؟ رابطه ی اين حمايتها با اقتصاد مقاومتي چيست؟»