به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید نظام الدین موسوی پیش از ظهر امروز در جریان برگزاری دومین مجمع عمومی سالانه عادی انجمن روزنامه نگاران مسلمان، با انتقاد از بی توجهی مسئولان وزارت ارشاد و معاونت مطبوعاتی نسبت به قشر خبرنگار و روزنامه نگار گفت: متأسفانه معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی چنان درگیر مسائل سیاسی و شخصی است که حتی حاضر نشد یک مراسم نمادین برای خبرنگاران برگزار کند.
وی با اعلام اینکه این انجمن به عنوان یک تشکل فرهنگی، سیاسی و صنفی در حد وسع خود تلاش کرده است در چارچوب اهداف و برنامههای مصرح در اساسنامه خود حرکت کند، افزود: انجمن روزنامه نگاران مسلمان در یکسال گذشته در دو عرصه سیاسی و صنفی تلاشهایی داشته است.
دبیرکل انجمن روزنامه نگاران مسلمان تصریح کرد: طی یکسال گذشته ما در عرصه سیاسی انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را شاهد بودیم که در سطحی ملی برگزار شد و انجمن نیز بنا به وظیفه ذاتی خود تلاشهایی انجام داد.
موسوی تصریح کرد: برخلاف دیگر تشکلها که بهصورت مستقیم و با ارائه لیست انتخاباتی در مباحث مربوط به برگزاری انتخابات ورود میکنند انجمن روزنامه نگاران مسلمان به رغم برخورداری از این ظرفیت اما هرگز ورود مستقیم به انتخابات نداشت و بیشتر در عرصه گفتمان سازی برای تبیین زوایای مختلف انتخابات ورود کرد.
وی پس از تشریح فعالیتهای یکسال اخیر انجمن متبوعش در عرصه سیاسی و فرهنگی به موضوعات مربوط به صنف خبرنگاران و روزنامه نگاران پرداخت و افزود: انجمن روزنامه نگاران مسلمان در حد وسع خود توانسته است برای اعضا تسهیلاتی رفاهی فراهم کند که به اطلاع اعضا رسیده و برخی از اعضا نیز از این تسهیلات رفاهی استفاده کردهاند.
دبیرکل انجمن روزنامه نگاران مسلمان افزود: جای تأسف دارد دولتی که داعیه دار ارجاع امور به تشکلهای مردمی و صنفی است هیچ مراسمی در روز خبرنگار برای خبرنگاران برگزار نکرد و برخی رسانههای حامی دولت هم هیچ اعتراضی نکردند.
وی گفت: انجمن در دولتهای قبلی حتی نسبت به نحوه توزیع هدایای روز خبرنگاری هم منتقد بود اما در دولت فعلی برخی رسانهها حتی نسبت به اینکه چرا مسئولان یک مراسم سمبولیک هم برای خبرنگاران برگزار نکردند اعتراض و انتقاد نکردند.
موسوی افزود: معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درگیر مسائل سیاسی و شخصی خود است و تنها چیزی که برایشان اهمیت ندارد موضوع خبرنگاران است و هیچ تلاشی در این خصوص نکردند.
دبیرکل انجمن روزنامه نگاران مسلمان گفت: متأسفانه باید گفت مثل اینکه شغل خبرنگاری و روزنامه نگاری بی هویتترین شغل است و در حالی که در کشور هر صنفی یک متولی خاصی در دولت دارد و یک جایی است که از حقوق آنها دفاع شود ظاهرا این قشر مظلومترین قشر در کشور است چرا که خود آنها مطالبات مردم را پیگیری میکنند و به سرانجام میرسانند اما کسی متولی نمیشود که مطالبات جامعه رسانهای را پیگیری کند.
موسوی افزود: متاسفانه مسئولان دولتی از جمله معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که متولی امر رسانهها است در 17 مرداد روز خبرنگار حتی حاضر نشد یک مراسم خشک و خالی برای خبرنگاران و روزنامه نگاران برگزار کند.
وی تصریح کرد: در چنین فضایی انجمن روزنامه نگاران مسلمان در حد وسع خود و با کمک سایر تشکلها از جمله بسیج رسانه مبادرت به برپایی جشنی در پاسداشت روزنامه نگاران و خبرنگاران کشور کرد و طی آن از خانوادههای شهدای رسانه مدافع حرم نیز تقدیر کرد.
دبیرکل انجمن روزنامه نگاران مسلمان در پایان برگزاری دومین مجمع عمومی عادی و سالانه این انجمن از برنامه های یکسال آینده در دو حوزه سیاسی و صنفی گفت و افزود: هیأت مدیره انجمن برنامههای خوبی را در حوزه سیاسی و صنفی برای اعضا در نظر دارد که از جمله این برنامهها تجلیل و تقدیر از پیشکسوتان عرصه رسانه است که انشاءالله زمان و مکان برگزاری این برنامهها متعاقبا اعلام خواهد شد.
در پایان این مراسم مجمع عمومی انجمن روزنامه نگاران مسلمان، انتخابات مربوط به انتخاب بازرسان انجمن برای یکسال آینده را برگزار کردند که نتیجه این انتخابات متعاقباً اعلام میشود.