آخرین اخبار:
کد خبر:۵۳۷۵۳۱
رئیس‌جمهور هنگام دریافت سفیر جدید استرالیا:

استرالیا نسبت به پناهجویان در چارچوب قوانین بین‌المللی رفتار کند

روحانی گفت: امیدواریم استرالیا نسبت به پناهجویان در چارچوب قوانین و مقررات بین‌المللی رفتار کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهوری اسلامی ایران روز یکشنبه و هنگام دریافت استوارنامه "آیان دیوید گرنج بیگز" سفیر جدید استرالیا در تهران، گفت: دو کشور باوجود داشتن روابط سیاسی دوستانه، تاکنون نتوانسته‌اند به خوبی از امکانات و توانمندی‌های مشترک در حوزه‌های اقتصادی استفاده کنند.

 

وی دوره پسابرجام و لغو تحریم‌های ظالمانه علیه ایران اسلامی را فرصتی جدید برای توسعه و تعمیق همکاری‌های تهران و کانبرا برشمرد و اظهار داشت که دو کشور باید هر چه بیشتر از این فرصت در راستای منافع دو ملت و اهداف مشترک بهره گیرند.

 

رئیس‌جمهور با اشاره به اهمیت روابط بانکی برای توسعه سطح همکاری‌های اقتصادی اظهار داشت: باید هر دو کشور در زمینه توسعه و تعمیق روابط اقتصادی و تجاری در چارچوب منافع ملی و مشترک تلاش نمایند.

 

روحانی ابراز امیدواری کرد روابط ایران و استرالیا در تمامی زمینه‌های اقتصادی، علمی و همچنین توریسم و مروادات مردمی گسترش یابد.

 

وی با اشاره به گزارش‌های نگران‌کننده در مورد وضعیت پناهجویان در استرالیا، گفت: امیدواریم استرالیا نسبت به پناهجویان در چارچوب قوانین و مقررات بین‌المللی رفتار کند و این موضوع از نظر انسانی برای همه ما حائز اهمیت است.

 

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت مبارزه با تروریسم با توجه شرایط کنونی منطقه و جهان، افزود: تروریسم یک معضل جهانی است و مبارزه و ریشه‌کن کردن این معضل نیز در گرو یک همکاری جمعی و بین‌المللی است.

 

"آیان دیوید گرنج بیگز" سفیر جدید استرالیا در تهران نیز با اشاره به نزدیک بودن پنجاهمین سالروز شروع روابط دیپلماتیک مستمر بین جمهوری اسلامی ایران و استرالیا، اظهار داشت: خوشحالیم که همواره در کنار شما بوده‌ایم و اکنون پس از رفع تحریم‌ها فرصت و زمان بسیار مناسبی است تا روابط تجاری و اقتصادی دو کشور بیش از پیش گسترش یابد.

 

سفیر جدید استرالیا با اشاره به ضرورت آغاز فعالیت کمیسیون مشترک تجاری ایران و استرالیا و همچنین سفر آتی وزیر تجارت این کشور به ایران، اظهار داشت: این فرصتی مناسب برای ارتقاء و گسترش روابط بین مردم دو کشور است.

 

وی بر ضرورت مبارزه با تروریسم، گسترش روابط بانکی و همکاری بخش‌های خصوصی دو کشور تأکید و افزود: ما نیز خود نسبت به نوع رفتار با پناهجویان نگرانی‌هایی داریم و در این زمینه مشغول مذاکره و همکاری با نهادهای مسئول بین‌المللی هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار