اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید محمدباقر عبادی نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز در دیدار با سرپرست و معاونین آموزشکده ابن حسام با تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت امام محمدباقر(علیه السلام) و گرامیداشت شهدای حادثه منا، اظهارداشت: امیدواریم در دوره جدید فعالیت سرپرست جدید آموزشکده ابن حسام شاهد پویای، تحرکت و موفقیت باشیم.
وی در ادامه با تأکید براینکه آموزشکده پسران بیرجند دانشجوی زیادی دارد و باید امکانات لازم در آن فراهم شود، گفت: با این تعداد بالای دانشجو، نداشتن نمازخانه و کتابخانه موضوع مهمی است و باید پیگیریهای لازم برای آن صورت بگیرد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه بنده آمادگی پیگیری مسائل و درخواستهای مدیران برای رفع موانع و کاستیها را دارم، گفت: در حال حاضر برای فعال شدن رشته های جدید نیازمند جذب هیأت علمی است.
وی در ادامه به پروژه احداث مجمتع آموزشی ابن حسام در حاشیه جاده بیرجند به زاهدان اشاره کرد و اظهارداشت: حدود چهارسال قبل از این پروژه بازدید کردم و متذکر شدم که برای احداث این مجمتع جانمایی خوبی صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: اینکه گزارش داده اید که قرار است این مجمتع به هوانیروز و یا پدافندهوایی واگذار شود، اقدام درست و پسندیده ای است و امیدواریم بقیه مسئولین که امکانات اضافی و بلااستفاده دارند به دیگر دستگاهها با رعایت قانون واگذار کنند.
حجت الاسلام عبادی با تأکید بر اینکه رسالت مراکز آموزش عالی و همچنین آموزش و پرورش بسیار حساس و مهم است، بیان کرد: نسل جوانی که امروز در محیطهای علمی در اختیار است، از ارزش بالای برخوردار است که می باید نوع رفتار متولیان این بخش در مباحث علمی، فرهنگی و پرورشی منسجم و برنامه ریزی شده باشد.
وی با بیان اینکه مطلب که از فرهنگ غفلت شده است، گفت: ریشه مشکلات کنونی در فرهنگ است و مراکز آموزش عالی بایستی به سبک زندگی اسلامی، تربیت دینی و همچنین مدنی در محیط های آموزشی توجه و اهتمام ورزند.
در ابتدای این دیدار اسدالله سلیم سرپرست آموزشکده ابن حسام بیرجند طی گزارشی به فعالیتها و وضعیت موجود این مرکز آموزش عالی در مرکز استان اشاره کرد و اظهارداشت: در حال حاضر حدود 3900 دانشجو داریم که متأسفانه این آموزشکده نمودی در بین مدیران و مسئولان ندارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر این آموزشکده فاقد نمازخانه و کتابخانه، گفت: برای احداث مجمتع آموزشی ابن حسام بیرجند در حاشیه جاده بیرجند به زاهدان براساس نرخ روز حدود 6 میلیارد تومان هزینه شده است.
سیلم با انتقاد از اینکه محل احداث مجتمع آموزشی نادرست بوده است، گفت: براساس ضوابط دانشگاهها و مراکز آموزش عالی نمی توانند در مسیر جادههای بین المللی درب ورود باز کنند و احداث جاده اختصاصی هم برای آموزشکده بار مالی زیادی به همراه دارد.
سرپرست آموزشکده ابن حسام بیرجند یادآور شد: با هوانیروز مذاکراتی داشتهایم که این مجمتع را به آنها واگذار کنیم که خوشبختانه اعلام آمادگی از طرف آنان اعلام شده است.
وی افزود: تلاش است که با فروش این مجمتع در شهر بیرجند، ساختمانی احداث و یا خریداری شود.