اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، ابوذر صفره، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه رازی کرمانشاه روز گذشته پیش از خطبه های نماز جمعه کرمانشاه سخنرانی کرد.
متن کامل سخنرانی وی بدین شرح است:
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و احترام دارم محضر یکایک مومنین و نمازگذاران ادینه این هفته و همچنین پیشگاه مردم غیور، شهیدپرور و ولایت مدار و انقلابی استان کرمانشاه
بنده صفره هستم، دبیرانجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه راری کرمانشاه
در ابتدای امر عرض تسلیت دارم شهادت امام محمدبن علی (ع) حضرت باقرالعلوم و همچنین عرض تسلیت دارم به محضر مردم شریف کرمانشاه شهادت دو تن از سرداران رشید سپاه اسلام شهید نظری و شهید حسین علیخانی. برای شادی روح این شهیدان و شهیدان انقلاب اسلامی و شهدای مدافه حرم ما امروز به نمایندگی از جنبش دانشجویی استان کرمانشاه خدمت شما مردم گرانقدر استان رسیده ایم مبتنی بود اولا بر توصیه و تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه تشکلهای دانشجویی و انقلابی در سطح استان ها مطالبه گر وضعیت و مسائل و مشکلاتی باشندکه مردم در استان یا سایر نقاط کشور با اون روبرو هستند.
همچنین بنابر روحیه و ماهیت دانشجویی مسلمان که روحیه استقلال طلبی، آزادیخواهی و آرمانخواهی رو در طول دورانی قبل ازانقلاب اسلامی و حتی بعد از انقلاب اسلامی داشته اند و همواره جزو مهم ترین جنبش های اجتماعی در طول تاریخ معاصر ایران بوده اند.
ان شاالله این فتح بابی باشه برای حضور پرشور نیروهای انقلابی در نمازهای جمعه وهفته های آینده ما شاهداین باشیم که از سایر تشکل های انقلابی درسطح استان تریبون های نماز جمعه را پرکنندوفضای نشاط انقلابی رو به فضای نماز جمعه برگردانند.
مسئله جایگاه مردم در نظام اسلامی است. مردم، در گفتمان معمار کبیر انقلاب و نیز سایرصاحب نظران انقلاب اسلامی همواره مهمترین و اساسی ترین جایگاه را در نظام اسلامی داشته اند تا آنجا که امام راحل مردم را به عنوان ولی نعمت انقلاب معرفی می کند و مسئولان و صاحبان امر را توصیه به خدمت هرچه بیشتر مردم میکند و وصیتنامشان را با عذر خواهی از خداوند متعال و ملت ایران به خاطر کوتاهی ها و تقصیرهای خود و دعا برای مردم پایان می دهند.
ایشان مستضعفان و پابرهنگان را صاحبان اصلی انقلاب می دانند. همین دیدگاه بدون کوچکترین آسیبی در گفتمان رهبر انقلاب وجود دارد؛ اما متاسفانه در سالهای پس از جنگ تحمیلی و روی کار آمدن جریان کارگزاران بنا بر رویکرد اصلی دولت وقت در قالب مدل های اقتصاد سرمایه داری و تحریم های اقتصادی گامی بزرگ در جهت .... برداشته شد.
آنگاه که رئیس وقت در سخنانی مغایر با ارزش ها و آرمان های انقلاب مطالبی را عنوان کردند مبنی براینکه اگر ما بخواهیم کشور ما توسعه یابد، باید قشر آسیب پذیر و محروم جامعه زیر چرخ های توسعه له شود یا اینکه اگر به طور مثال در کشور سدی ساخته شود و در کنار آن 500 میلیون تومان اختلاس شود، ایرادی ندارد؛ چراکه این سد است که باقی می ماند و یا اینکه می گفتند مردم محرومی که توان مدرن شدن را ندارند، باید از شهرها بیرون بروند.
در همین دوران بود که اشرافیت، تجمل گرایی و ثروت پرستی به یک ارزش و ساده زیستی و کم هزینه بودن مدیریت کشور در جامعه به یک ضد ارزش تبدیل شد، در همان زمان رهبری انقلاب که مسئولان وقت را توصیه کردند که اقتصاد کشور را مبتنی بر نفت پی ریزی نکنند که این ضرر است برای جامعه، بعد از این صحبت ها با پوزخند آقایان مواجه شدیم که خود را تکنوکرات می نامیدند که امروز دود آن تصمیم گیری های اشتباه در وابستگی هرچه بیشتر اقتصاد به نفت در امتحان تحریم ها به چشم مردم می رود؛ چرا که اگر در همات ابتدا اقتصاد ما مبتنی بر افزایش تولید ناخالص ملی و افزایش صادرات، به کارگیری صنایع و اقداماتی از این دست شکل میگرفت امروز مجبور نبودیم عزت و استقلال کشور را در موضوعات مختلف به معامله بگذاریم.
تحقق همین نگاه و روش و همین برنامه های اول تا چهارم توسعه باعث سیستماتیک شدن فساد در سیستم های مدیریتی و اقتصادی کشور شد که متاسفانه ثمره و میوه تلخ آن در تمامی دولت های بعد از دولت کارگذاران ظهور بروز دارد؛ یعنی وقتی سیستم اقتصادی و مدیریتی در کشور فاسد باشد در هر دوره ای ظالم صفتانی خصوصا از قشر آقا زاده ها که خود را تافته جدا بافته از مردم می دانند، فساد را برای خود مشروع می پندارند.