کد خبر:۵۴۱۷۵۸
مدیرعامل بانک مسکن:

رشد ۷،۵ درصدی قیمت مسکن در تهران/ علایم خروج از رکود در بخش مسکن

مدیرعامل بانک مسکن با تاکید بر اینکه براساس آمار بانک مرکزی در مردادماه متوسط قیمت مسکن حدود ۷.۵ درصد در تهران افزایش پیدا کرده است،گفت: علایم خروج از رکود در بخش مسکن و در اقتصاد کشور امسال پر رنگ‌تر خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدهاشم بت‌شکن با اعلام رشد 98 درصدی مشارکت مدنی و افزایش 65 درصدی تسهیلات خرید، مجموعه اقدامات تحت مسئولیت بانک مسکن را مقدمه‌ای برای رونق بازار معاملات مسکن در سال جاری برشمرد و گفت:براساس اعلام بانک مرکزی در مرداد امسال نسبت به نقطه مشابه حجم معاملات واحدهای مسکونی 30 درصد افزایش پیدا کرده است.

 

وی گفت: تسهیلات پرداختی بانک مسکن در حوزه مشارکت مدنی حدود 98 درصد افزایش پیدا کرده و تسهیلات خرید نیز 65 درصد رشد داشته است.

 

بت‌شکن ادامه داد: براساس آمار بانک مرکزی در مردادماه متوسط قیمت مسکن حدود 7.5 درصد در تهران افزایش پیدا کرده است.

 

مدیرعامل بانک مسکن تاکید کرد: افزایش شاخص هایی چون معاملات مسکن، افزایش تسهیلات و بازدهی بیانگر این است که امسال علایم خروج از رکود در بخش مسکن در اقتصاد کشور پر رنگ تر خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه بخش مسکن بخش پیشران در حوزه اقتصاد است گفت: نرخ تسهیلات بانک مسکن برای مشارکت در ساخت 18 درصد است و محل اوراق 17.5 درصد و سایر صندوق ها 11 درصد است و پس اندازیکم در بافت فرسوده 8 و سایر نقاط 9.5 درصد است.


بت‌شکن تصریح کرد: سالیانه حدود 100 هزار فقره تسهیلات به بافت فرسوده پرداخت می شود و تاکنون بانک مسکن به عنوان یک بانک تخصصی و توسعه ای در سال گذشته به تعهدات خود در اعطای بافت فرسوده عمل کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار