کد خبر:۵۴۳۰۸۹
فانی در پاسخ به خبرگزاری دانشجو:

کل ظرفیت دانشگاه فرهنگیان بعد از ۱۰۰ سال، ۶۰ هزار نفر است/ مجبوریم از بیرون معلم جذب کنیم

وزیر آموزش و پرورش گفت: ما باید همه واقعیت‌ها را ببینیم و براساس آنها برنامه‌ریزی کنیم تا بعدا ناچار نشویم بدون حتی یک ساعت آموزش کسی را پیدا کرده و سر کلاس درس بفرستیم.
علی‌اصغر فانی وزیر آموزش‌وپرورش در نشست خبری که امروز به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری دانشجو مبنی بر اینکه دو برابر شدن جذب نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش از مسیری غیر از دانشگاه فرهنگیان به استناد ماده ۲۸ موجب نگرانی‌هایی مبنی بر کم‌رنگ شدن نقش این دانشگاه در پرورش معلمان آینده کشور پدید آورده و اینکه چرا برای تأمین نیروی انسانی موردنیاز وزارتخانه‌ای تقویت این دانشگاه مدنظر قرار نگرفته است گفت: کل پردیس‌های فرهنگیان در سراسر کشور حداکثر ظرفیتشان ۶۰ هزار نفر است یعنی باوجود ۱۰۰ پردیس و شعبه‌ای که این دانشگاه در سراسر کشور دارد اوج ظرفیتش شصت هزار نفر است.


وی ادامه داد: اگر ما بخواهیم در دوره‌های چهارساله دانشجو پذیرش کنیم نهایتاً می‌توانیم سالی پانزده هزار نفر پذیرش دانشجو داشته باشیم که طی ۴ سال به ۶۰ هزار نفر می‌رسد درحالی‌که خروجی‌های آموزش و پروش خیلی بیشتر از ۱۵ هزار نفر است.
 
وزیر آموزش و پرورش ضمن اشاره به اینکه ما تا سال ۱۳۹۹ روند بازنشستگی آموزش‌وپرورش را موردبررسی قرار داده‌ایم خاطرنشان کرد: طبق بررسی‌ها متوجه شدیم در بعضی از سال‌ها حتی بالاتر از صد هزار نفر بازنشسته خواهیم داشت حالا شما حساب کنید اگر ما روند خروج نیروی انسانی‌مان این‌گونه باشد در این سال‌ها با کمبود شدید نیروی انسانی مواجه خواهیم شد و ناچار شویم هرکسی را که پیدا می‌کنیم سر کلاس بفرستیم تا دانش آموزان بدون معلم نمانند اتفاقی که در دهه ۶۰ رخ داد و ما ناچار شدیم هرکسی را که پیدا می‌کنیم سر کلاس‌ها بفرستیم تا کلاس‌ها تعطیل نشوند.


فانی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: ما ساعت‌ها در همین سالنی که امروز در آن نشست برگزارشده است بر سر هیئت‌امنای دانشگاه فرهنگیان بحث کردیم و گزینه‌های مختلفی را بررسی کردیم شاید شما بگویید خب ذخیره دانشگاه فرهنگیان را افزایش دهید اما من می‌خواهم بگویم مجموع ظرفیت کل این دانشگاه در طول بیش از صدسالی که از عمر تربیت‌معلم در کشورمان می‌گذرد همین ۶۰ هزار نفر است.


وی ضمن تأکید بر اینکه ما نمی‌توانیم ظرفیت دانشگاه را طی سه چهار سال بیشتر از این رقم افزایش دهیم افزود: بنابراین ترکیبی از روش‌های مختلف که در هیئت‌امنای دانشگاه فرهنگیان تصویب شد می‌تواند نیاز ما را برطرف کند البته من شخصاً معتقدم هر چه قدر ظرفیت و سطح دانشگاه فرهنگیان تقویت شود و ما نیروهایمان را در دوره‌های آموزشی بلندمدت تربیت کنیم بهتر است ولی ما باید همه واقعیت‌ها را ببینیم و براساس آنها برنامه‌ریزی کنیم تا بعداً ناچار نشویم بدون حتی یک ساعت آموزش کسی را پیدا کرده و سر کلاس درس بفرستیم.

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حسيني
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۵
چرا فاني الكي مي گويد ، ظرفيت تعريف شده براي دانشگاه فرهنگيان در هر سال 24 هزار نفر است.
7
1
دانشجو معلم
۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۸
دقیقا . اینا دارن بازی درمیارن . ظرفیتش رو اگه آموزش و پرورش بخواد و همکاری کنن میشه تا 35 هزار نفر رسوند .
ناشناس
Saudi Arabia
۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۷
حالا آقای فانی رو نمیدونم، ولی آیا دولت مردان ماموریت پیدا کردن که جوری صحبت کنن که انگار انقلابی تو کشور نبوده؟ اون از نوبخت که در مورد برنامه ششم اونو گفت، بعضی جاهای دیگه هم چنین حرفایی پیدا میشه.
1
0
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۰
اگر ايشان راست مي‌گويند پس چه‌طور در زمان آقاي احمدي نژاد (4 سال پيش) 25 هزار دانشجو جذب نمودند.
0
0
رضا
Germany
۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۰
یه فرد بی انرژی و ناامید و خمیده و گردن کج شده وزیر آموزش و پرورش! روحانی واقعا مچکریم
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۲
بسم الله الرحمن الرحیم
بنده دانشجویم صحبتهای وزیر علوم : ظرفیت رشتههای ریاضی بیشتر (دقت کنید بیشتر) و خالی است چه جور است کسی که فارغاتحصیل شده (فارغ التحصیل رشته برق دانشگاه شریف ) بر میگرده میره رشته تجربی>> خب این چرخش یعنی چه بابا آموزش پرورش مشکل داره حال مسوولین به فکر تعطیلی روز شنبه به جای پنج شنبه افتادند به فکر تغییرنام دبیرستان ها و مدارس راهنمایی دیگه من نمیتونم چیزی بگم آقای ح.ر شما واقعا واقعا رییس د ج.ا.ا هستی این از تربیت این از اقتصاد این از کنسرت توی شهر امام رضا (ع) این از اصغر فرهادی این از قیشعای نجومی این از برجام و برجامهای دیگری که میخواهی بیاری بابا شما گرفتار نفاق شدید اگر مردی بگو اشتباه کردم بگو غلط کردم بابا سیره آموزشی معصومین (علیها سلام ) میگه انتقاد پذیر
1
0
علی زاده
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۲
می توانید بگویید که چرا در دولت قبل اقدام با بازنشستگی پیش از موعد کردند و یا علی رغم نیاز آموزش و پرورش به معلمان جدید روند کاهشی در پذیرش دانشجو معلمان داشته ایم.به نظر می رسد آقای وزیر با مطرح کردن کمبود نیرو، جذب ماده 28 را توجیه می کند در صورتی که از آن طرف پاسخگوی کاهش میزان پذیرش دانشجو نیستند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار