کد خبر:۵۴۴۸۹۵

پیام تبریک سرپرست دانشگاه پیام‌نور هرمزگان به مناسبت آغاز سال تحصیلی

محسن دیانت، سرپرست دانشگاه پیام‌نور استان هرمزگان به مناست آغاز سال تحصیلی جدید پیام تبریکی خطاب به دانشجویان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام‌نور هرمزگان صادر کرد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محسن دیانت، سرپرست دانشگاه پیام نور استان هرمزگان به مناست آغاز سال تحصیلی جدید پیام تبریکی خطاب به دانشجویان ، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور هرمزگان صادر کرد.

 

متن کامل پیام محسن دیانت به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید بدین شرح است:

 

آغاز ماه مهر و سال تحصیلی جدید را به همه اساتید بزرگوار، دانشجویان و کارکنان عزیز و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان هرمزگان صمیمانه تبریک عرض می کنیم.

 

فصل پاییز اگرچه آغاز خزان طبیعت است، اما نماد بهار علمی، شور و نشاط دانش پژوهان، استادان و دانشجویان مشتاق دانش افروزی است که سرمایه های راستین جامعه به شمار می روند؛ به راستی هیچ مزیت و فضیلتی برتر از دانایی نیست.

 

امروزه، توسعه پایدار آموزشی ضامن امنیت، رفاه و آرامش هر کشوری است و راه تحقق چنین خواسته ای از مسیر توسعه و تولید علمی آن کشور می گذرد و نیل به آن به تلاش، همت دانشگاهیان و دانش آموختگانش بستگی دارد و برای تحقق چنین خواسته ای ضرورت دارد فضای دانشگاهی ما بیش از پیش علمی و آکادمیک گردد، به طوری که در آن آزادانه پژوهش، تفکر، نقد و خلاقیت از سوی استادان و دانشجویان ابراز گردد و عمل شود.

 

فرصت را غنیمت می شمارم و از اعضای خانواده دانشگاه پیام نور استان هرمزگان به ویژه استادان گرامی تقاضا دارم با تلاش و کوششی مضاعف در جهت تعالی آینده جوانان هرمزگان، برآورده شدن مطالبات مردم شریف هرمزگان و نیازهای مبتلا به این استان حرکت کنند و از فضای ایجاد شده کنونی برای تقویت مراودات با مراکز معتبر علمی جهانی بهره گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار