کد خبر:۵۴۵۹۶۹
با حضور بیش از ۱۰۰۰ نفر؛

دومین سمپوزیوم بین المللی سرطان نسترن در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد

دومین سمپوزیوم بین المللی سرطان نسترن با حضور بیش از ۱۰۰۰ میهمنان داخلی و خارجی در دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مریم متین امروز در دومین سمپوزیوم بین المللی سرطان نسترن که در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، با اشاره به ان نکته که این سمپوزیوم با هدف شناسایی روش‌های زودهنگام درمان و پیشگیری سرطان برگزار شده است، گفت: روز دوم این سمپوزیوم به مسائل بالینی درمان سرطان اختصاص داشته و به دلیل اینکه سرطان پستان و معده در کشور ما از شیوع بیشتری برخوردارند، این دو بیماری به شکل ویژه مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

 

وی با اعلام این خبر که حدود 313 مقاله در این همایش پذیرش شده است، بیان کرد: از این تعداد 236 مقاله به صورت پوستر و شش مقاله نیز به صورت ارائه پذیرش شده است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد پیشگیری از سرطان، تشخیص زود هنگام و روش‌های درمان موثر را از جمله محورهای این کنگره برشمرد و خاطرنشان کرد: بیش از 1000 نفر جهت شرکت در این کنگره دو روزه نام نویسی کرده‌اند که پیش بینی می‌شود این تعداد افزایش یابد.

 

متین ضمن بیان این موضوع که بیشترین مقالات ارائه شده در این کنگره در خصوص سرطان پستان است در خصوص تعداد میهمانان خارجی این سمپوزیوم ابراز داشت: ما از کشورهای آمریکا، آلمان، لبنان، عراق، هند، استرالیا و سوئد میهمان داریم.

 

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد در ادامه سخنان خود در خصوص دستاوردهای نخستین سمپوزیوم سران نسترن یادآور شد: کنگره سال گذشته باعث شد یک سری همکاری‌ها در خصوص راهکارهای تشخیص زود هنگام سرطان با کشورهای خارجی از جمله آلمان و استرالیا شکل گیرد تا از این طریق به جای استفاده از روش‌های تهاجمی، از نمونه خون استفاده و با روش‌های خاص آن را سلول‌های خونی جدا می‌کنیم، البته این روش هنوز به صورت طرح است و وارد کلینیک نشده  است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار