اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احسان مصطفایی جانشین حوزه بسیج دانشگاه خواجه نصیر طوسی در پیش از خطبه های نماز جمعه جواد آباد به ایراد سخنرانی پرداخت که متن آن به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
و به نستعین انه خیر ناصر و معین
امروز چشم دوختهاند دشمنان ما به نیازها و کمبودها و اختلالهای اقتصادی داخل کشور. اینکه ما مرتّب «راجع به مسئلهی اقتصاد، اقتصاد مقاومتی و مانند اینها میگوییم، بهخاطر این است که دشمن به این نقطهیخاص توجّه کرده است. ]میخواهند[ اقتصاد کشور را خراب کنند، وضع مردم بد باشد، جیب مردم خالیبشود، امکانات مردم کم بشود، پول مردم بیارزش بشود، قدرت خریدشان کم بشود تا ناراضی بشوند؛ هدف،این است. مردم را از اسلام و از نظام اسلامی ناراضی کنند؛ این، هدف دشمن است . »59/6/ مقام معظم رهبری 03
انقلاب اسلامی ایران از بدو تولد مبارک خود تاکنون فراز و نشیب های مختلف و گاه دشوار و سرنوشتسازی را گذرانده است. موفقیت ها و پیشرفت های معنوی و مادی، در مقابل سیل تهدیدات و دشمنی هایبیگانگان خارجی و گاه خیانت و تزویر خودفروختگان داخلی، امر شگرفی است که به معجزه می ماند. در اینجا قصد داریم با نگاه به فضای فعلی کشور، به بیان بعضی نکات تعیین کننده و مهم این دوره حساس،بپردازیم.برادران و خواهران عزیز! شما از اوضاع اسفناک و رنج آور منطقه غرب آسیا که مدت زیادی است در اثرسیاست های مستکبرانه ابر قدرت ها، به خاک و خون کشیده شده است، مطلع هستید. امریکای جهانخواربه کمک ایادی گرگ صفت و کودک کش خود مخصوصا رژیم خبیث صهیونیستی و برخی از کشورهایمرتجع عربی دست به جنایاتی زده که قلم از نوشتن و زبان از گفتن آن ها شرم دارد. مقاومت مظلومانهمردم یمن با چند هزار کشته و زخمی در برابر ابزار آلات وسیع نظامی عربستان سعودی گواه این مطلباست. عراق و سوریه و افغانستان در جنگ با تروریست های تکفیری وهابی- این عمال پلید استکبار- شرایطمشابهی دارند.
حوادث سال گذشته منا و بی مسئولیتی و موذیگری آل سعود در قبال این قضیه، اذیت و آزارو خفقان ایجاد شده توسط آل خلیفه در بحرین برای چندمین بار ثابت کرد که حاکمان این کشورهامزدورانی هستند که برای رسیدن به مطامع ست خود، بر ارزش های اسلامی پا گذاشته و به جان و مالانسان ها اهمیتی نمی دهند.مشاهده می کنیم امت اسلامی گرفتار مشکلات سخت و دشواری شده است که باید به حل فوری آن هااندیشید. آیا وقت آن نرسیده است که ملت های مسلمان، از این وقایع عبرت گیرند و بدون ترس و واهمه به مقابله با سران مستبد و خونریز خود که در حقیقت تفاله های استکبارند، بپردازند؟ وعده ی قطعی قرآنو سست نشوید! و ( .» و لا تهنوا و لا تحزنوا و انتم الاعلون ان کنتم مومنین « : کریم است که می فرمایدغمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید!
بدیهی است در چنین منطقه ناآرام و متلاطمی، حفظ ثبات و امنیت یک کشور مانند ایران اسلامی اتفاقمبارکی است که مرهون تلاش های خستگی ناپذیر مسئولین امر و نهادهای اطلاعاتی-امنیتی می باشد. بیشک، از مهمترین وامل شکل دهنده این امنیت، رشادت ها و مجاهدت های جوانان مدافع حرم درکیلومترها آن طرف تر از مرزهای ایران می باشد. عزیزانی که از خانه و کاشانه خود با نیت کسب رضای الهیهجرت کرده و در مقابل شرورترین انسان ها، عاشقانه می جنگند. متاسفانه برخی در فضای سیاسی کشوراین امنیت مثال زدنی را نتیجه مذاکرات اخیر تلقی می کنند! اینها توجه ندارند که اگر قدرت ایمانرزمندگان اسلامی از یک سو و اقتدار دفاعی و ابزارهای پیشرفته نظامی ایران از سویی دیگر نبود، امروزگرفتار مخاطرات امنیتی مختلفی بودیم. امنیت با ایجاد رعب و ترس در دشمنان ما ایجاد می شود نه بامذاکره با آن ها.
نباید عده ای به دلیل اینکه برجام دستاورد اقتصادی خاصی نداشته است برای آن دستاوردسازی کنند وثبات فعلی کشور را پیامد آن بدانند. با گذشت حدود یکسال از اجرایی شدن برجام با کمال تاسف ، نه تنهاتغییر محسوسی در معیشت مردم ایجاد نشده بلکه بسیاری از دستاوردهای هسته ای و علمی ما نقدا نابودشده است.برادران و خواهران عزیز! وضع اقتصادی کشور و معیشت مردم برای همه ما ملموس و محسوس است ومشکلات و گره های اقتصادی قابل درک است. با این وجود، عده ای سعی می کنند فضای پسابرجام را درجهت بهبود مسائل اقتصادی جلوه دهند و طوری از تعامل خارجی ها با ایران و رغبت آن ها برای سرمایهگذاری سخن می رانند که گویا ایران تبدیل به بهشت موعود شده است. غافل از آن که با این حلوا حلواکردن ها دهان شیرین نمی شود و کاری پیش نمی رود. حقیقت آن است که سرمایه گذاری هیئت هایمختلف خارجی در ایران و رفت و آمد های گسترده آن ها، می تواند زنگ خطری باشد برای استقلال کشور.
پر واضح است که پیشرفت پایدار و همه جانبه و حقیقی یک کشور تنها زیر سایه استقلال محقق می شود.دریغا که متصدیان حوزه های اقتصادی کشور به جای عبرت گرفتن از برجام و اتفاقات بعد از آن، اخیرا سعیدر توافق با نهاد به اهر بین المللی fatf کرده اند . Fatf نهادی است که کارویژه خود را شفافیت مبادلاتمالی جهت مقابله با پولشویی خصوصا در قالب معاملات مواد مخدر و برخورد با تامین مالی تروریسم اعلامکرده است. بر اساس این توافق ایران باید قوانین ضد تروریسم خود را در تطبیق با توصیه های این نهاد وشورای امنیت اصلاح کند و بسیاری از افراد و نهادهایی که توسط خارجی ها تحریم شده اند را تحریم کند.
بهتر است مسئولین امر، به جای شفافیت معاملات بین المللی به فکر شفافیت حقوق های چند ده میلیونیمدیران خود باشند! حقوق های نجومی از مصادیق بارز اشرافیت مسئولین و از نمونه های آشکار خیانت بهآرمان های انقلاب ست.در حالی که بعضی از مردم با فقر و فلاکت دست و پنجه نرم می کنند و جوانانزیادی از بیکاری رنج می برند و تورم زندگی آن ها را با مشکل مواجه کرده است؛ گویا عده ای بیت المالمسلمین را ملک شخصی خود تصور کرده و ر گونه استفاده نامشروع و بیش از حد را مجاز می شمارند. بهاگر اشراف متصدی امور یک کشور شدند قهرا «: کلام گهربار امام خمینی ره در این باره بیندیشیم که فرمودقاطعانه از قوه قضائیه میخواهیم که این مدیران نالایق و فرصت طلب .». این ها مردم را به حساب نمی آورندرا به سزای اعمال پستشان برساند تا دیگر کسی جرات چنین اقدام زشت و قبیحی نداشته باشد.
برادران و خواهران عزیز! از مجموع مذاکرات اخیر با امریکا و کشورهای اروپایی می توان به وضوح دریافت کهابرقدرتهای مستکبر قابل اعتماد نیستند و راه علاج مشکلات اقتصادی در مذاکره با آن ها پیدا نمی شودبلکه تنها و تنها در گرو گاه به ظرفیت های داخلی کشور و اقتصاد مقاومتی است. اقتصاد مقاومتی با نگاهدرونزا و برونگرا و تکیه به تولید داخلی راه حل اصلی برون رفت از وضعیت فعلی اقتصادی است. راه حلی کهاز یک سو به اقدامات متناسب مسئولین یازمند است و از سوی دیگر به پایه های بنیادی فرهنگی مردمبستگی دارد. خرید کالای ایرانی و ترجیح دادن آن به نمونه های مشابه خارجی، از عوامل مهم تقویت کنندهاقتصاد مقاومتی است. بدبختانه برخی از مردم با خرید کالاهای تولید شده در کشورهای خارجی و استفاده ازآن ها باعث رونق اقتصادی آن کشورها شده و برای جوانان آن ها اشتغالزایی می کنند.
البته مسائل فرهنگی کنونی کشور به این جا ختم نمی شود بلکه امروز فرهنگ ما با همه غنای خود، دچارمشکلات و آسیب های جدی شده است. . هر چه بیشتر به این مفهوم دقت می کنیم و وضعیت فعلی جامعهرا مشاهده می کنیم؛ متوجه یک نوع جنگ همه جانبه و سخت و حیاتی در این عرصه می شویم. تهاجمفرهنگی یا جنگ نرم واقعیتی است که نشانه های آن از بی عفتی و بی حجابی گرفته تا بی قیدی ولاابالیگری نسبت به اعتقادات مذهبی، ظهور و بروز پیدا کرده است. با کمال تاسف در این میدان خطیر واساسی، عملکرد دستگاه های مسئول فرهنگی بسیار ضعیف و غیر قابل قبول می باشد. اکنون که دشمن بابرنامه ریزی قوی و گسترده خود ایمان و اعتقادات و باورهای ملت ایران را هدف گرفته است و از ابزارهایمتنوع مانند ماهواره ها و اینترنت و شبکه های اجتماعی، بهره می جوید؛ چه جای درنگ و تعلل و کم کاریاز طرف نهادهای مسئول دولتی و غیر دولتی در قبال این مسئله مهم می باشد؟ لازم است مردم و مسئولیناین حمله ی خطرناک را باور کنند و تا دیر نشده نسبت به مقابله با آن برنامه ای جامع و اساسی بریزند.
سخن خود را با این آیه شریفه پایان می برم:هوالذی ارسل رسوله بالهدی و دین الحق لیظهره علی الدین کله و لو کره المشرکون.او کسی است که رسولش را با هدایت و آیین حق فرستاد، تا آن را بر همه آیینها غالب گرداند، هر چندمشرکان کراهت داشته باشند.