همراهي هوگو چاوز با كاروان «شريان زندگي 4»
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۶۶۵
جورج گالاوي خبر داد:

همراهي هوگو چاوز با كاروان «شريان زندگي 4»

سرپرست كاروان‌ كمك‌هاي بشردوستانه به غزه، از همراهي رئيس جمهور ونزوئلا با كاروان «شريان زندگي 4» خبر داد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» به نقل از الجزيره، جورج گالاوي، نماينده پارلمان انگليس و سرپرست كاروان كمك‌هاي بشردوستانه «شريان حيات» گفت: هوگو چاوز، رئيس جمهور ونزوئلا در كاروان «شريان زندگي 4» مشاركت خواهد داشت.

گالاوي قبل از ترك شهر لاذقيه سوريه به سمت شهر العريش مصر و با هدف پايان محاصره نوار غزه اين خبر را اعلام كرد.

وي در گفت وگو با الجزيره گفت: اين مشاركت هوگو چاوز در شريان زندگي 4 سفري رسمي محسوب نمي شود و تنها به عنوان يكي از سرپرستان اين كاروان در كشور خود در اين سفر شركت مي كند.

اين در حالي است كه قرار بود كاروان شريان زندگي 3، 27 دسامبر همزمان با نخستين سالگرد حمله به غزه، به اين منطقه برسد اما به دليل ممانعت مصر در بندر نويبع اين كشور سرگردان شدند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار