کد خبر:۵۴۷۷۱۶
فعال دانشجویی دانشگاه شریف در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

نگاه مسئولین اردوی ورودی‌های شریف سیاسی نیست/ هدف اردو شکستن جو رتبه برترهاست

مسئول سابق اردوی ورودی‌های دانشگاه شریف گفت: هرگز به دلیل مسائل سیاسی کسی از حضور در اردو محروم نشده است.

امیرحسین زیاری؛ مسئول اردوی ورودی‌های سال 93 دانشگاه شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص اهداف برگزاری اردوی ورودی‌ها در دانشگاه شریف گفت:«هدف کلی این اردو این است که با توجه به تغییر فضای جدی از مدرسه به دانشگاه و تغییر روندهای آموزشی و فرهنگی؛ و به منظور جلوگیری از برخی آفت‌ها، در این اردو در خصوص این تفاوت‌ها صحبت شود و به اصطلاح آن جو رتبه برتر بودن را بشکنیم و واقعیات دانشگاه را به دانشجویان ارائه کنیم.»

 

مسئول اسبق کنگره شهدای دانشگاه شریف در خصوص علت برگزاری این اردو با این مقدار هزینه و زمان گفت:«ما دانشجویان ورودی جدید را  همواره به مشهد می‌بریم. علتش هم این است که به هر حال ما هرچقدر هم کار فرهنگی بکنیم، زیارت امام رضا (ع) بالاترین تأثیر فرهنگی را دارد و ما می‌خواهیم دانشجویان ورودی جدید این دوران مهم زندگی خود را با زیارت امام هشتم آغاز کنند. البته مشخص است که اردو، اردوی سنگینی است و کار زیادی می‌طلبد اما در این سال‌ها، انباشت تجربه‌ای صورت گرفته و شکر خدا هرساله این اردو به خوبی برگزار می‌شود. ما قصد داریم علاوه بر آشنایی دانشجویان هر رشته با یکدیگر، جامعه دانشجویان شریف با هم آشنا شوند و در آینده کارهای مشترکی باهم انجام بدهند.»

 

دانشجوی دکترای  مهندسی مواد دانشگاه شریف در خصوص حواشی این اردو و اعتراض برخی تشکل‌ها و گروه‌ها به روند برگزاری آن افزود: «این مسئله همواره وجود داشته و اگر قرار است اردو توسط دانشجویان برگزار شود، بالاخره از یک طرف دانشجویان خواهد بود و مسئول اردو هم از میان افرادی که به او نزدیک‌تر هستند کادر اردو را انتخاب می‌کند. همان‌طور که حضرت آقا هم بارها فرموده‌اند که کار را باید به دانشجوی مؤمن و انقلابی سپرد، خداراشکر دانشگاه ما هم هنوز چنین فضایی دارد و تلاش می‌کند مسئول اردو همواره از دانشجویان مذهبی و انقلابی باشد. اما همواره سعی شده از همه گروه‌ها مشورت گرفته شود و آنها هم افراد خود را برای حضور در اردو پیشنهاد دهند و تیم برگزاری اردو با معیارهای خودش آنها را انتخاب کند. اما هرگز به دلیل مسائل سیاسی کسی از حضور در اردو محروم نشده است. معیارها سیاسی نیست اما خب چون برخی گروه‌ها نمی‌توانند معیارهای فرهنگی و مذهبی را هم تأمین کنند، به روند اردو معترض می‌شوند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار