آخرین اخبار:
کد خبر:۵۴۸۱۷۳
محمدجواد لاریجانی در برزیل:

کنارگذاشتن ادیان ابراهیمی چالشی تاسف بار است

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان با اشاره به تساهل جامعه ایرانی درباره احترام به اقوام و ادیان مختلف و تضمین حقوق شهروندان و حقوق بشر در حوزه های مختلف از جمله حقوق اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و مدنی در قانون اساسی، برخی دستاوردهای کشور در این حوزه ها را تشریح کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدجواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر که به منظور گفت‌وگوهای حقوق بشری و قضایی در برزیل به سر می برد، با رییس کمیسیون حقوق بشر مجلس نمایندگان این کشور دیدار و گفتگو کرد.

 

پادری ژوان، با اشاره به اهمیتی که پارلمان برزیل برای حقوق بشر قائل است، به برخی چالش های این کشور در حوزه حقوق بشر از جمله به این شرح پرداخت: حق غذا، حقوق مردمان بومی، حق زمین، حق آب، آزادی مذهب، نواحی روستایی و حضور زنان در مناصب تصمیم گیری.

 

وی همچنین بر ضرورت غنای فرهنگی تاکید کرد و آن را پیش نیاز موثربودن قوانین در حوزه ارتقاء و حمایت از حقوق بشر خواند. پادری ژوان با توجه به روابط حسنه دوجانبه، از توسعه همکاری ها و گفتگوهای دو کشور، بویژه در حوزه حقوق بشر و قضایی، استقبال کرد.

 

لاریجانی نیز با اشاره به توجه ویژه مجلس شورای اسلامی به مباحث حقوق بشر ، اظهار داشت که استقرار نظام مردم‌سالاری دینی بر مبنای عقلانیت اسلامی، ایران را از یک کشور پادشاهی به یک کشور دمکراتیک تبدیل کرده است که در آن، رای مردم و انتخابات نقش کلیدی دارد.

 

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان با اشاره به تساهل جامعه ایرانی درخصوص احترام به اقوام  و ادیان مختلف و تضمین حقوق شهروندان و حقوق بشر در حوزه های مختلف ازجمله حقوق اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و مدنی در قانون اساسی، برخی دستاوردهای کشور در این حوزه ها را تشریح نمود.

 

لاریجانی همچنین به تفاهم با طرف برزیلی برای آغاز گفتگوهای حقوق بشری با هدف همکاری و تبادل تجربیات اشاره کرد و با توجه به ساختارهای مترقی دولتی و غیردولتی حمایت و ارتقای حقوق بشر در ایران و تجربیات غنی در این زمینه، آمادگی کشورمان را برای انتقال و تبادل تجربیات در این زمینه اعلام کرد.

 

با توجه به اینکه رییس کمیسیون حقوق بشر پارلمان برزیل کشیش بوده و حضور یکی دیگر از نمایندگان کشیش پارلمان در جلسه، دکتر لاریجانی تلاش تفکر سکولار در کنارگذاشتن ادیان ابراهیمی را چالشی تاسف بار خواند و بر ضرورت توجه بیشتر بر تفکر خدامحوری تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار