به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهندس جلالی در بازدید از طرحهای مشارکتی و اقتصاد مقاومتی استان، اظهار کرد: در سالجاری بیش از 10 میلیون هکتار از جنگلهای کشور برای حفاظت و نگهداری به مردم واگذار شده که هم آتشسوزی در آنها کم شد و هم از نظر سطح، توسعه داشتند.
وی درباره درخواست مهندس بازوند استاندار لرستان مبنی بر ورود بخش خصوصی به بام لرستان برای اشتغالزایی بیان کرد: با بررسیهای قانونی سعی میشود موانع موجود بر اساس مواد قانونی مرتفع شود.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور ادامه داد: بر اساس نظرات مراجع عالیقدر دینی، جنگلها قابل وقف نیستند و در اراضی وقفی باید جنگلها مستثنی شوند.
جلالی درباره وضعیت واگذاریها در بام لرستان گفت: از نظر سازمان جنگلها در کلیات طرح مشکلی وجود ندارد و سازمان جهت سیر مراحل قانونی موضوع در دستور کار شورای عالی جنگل و مرتع برای تسریع قرار خواهد داد.
وی اضافه کرد: همانطور که قبلا از منابع طبیعی لرستان حمایت شده این حمایت جهت انجام هر چه بهتر کارها مد نظر استاندار استان قرار گیرد.
این مقام مسئول در خصوص ارائه حوزههای آبخیز در استان با بیان اینکه قرار بر این بوده هر استانی یک حوزه آبخیز معرفی کند، یادآورشد: این درحالیست که لرستان برای هر شهرستان یک حوزه آبخیز معرفی کرده و این نشان از تلاش مسئولان استان دارد.
وی با اشاره به تخریب جنگلها، مراتع و به وجود آمدن گرد و غبار گفت: منشاء این همه گرد و غبار و خشکی بخاطر از بین رفتن یک میلیون هکتار از جنگلها در کشور است.
جلالی در ادامه در خصوص ساختمانهای ادارات منابع طبیعی استان و شهرستانها بیان کرد: اداره کل و بسیاری از ادارات شهرستانی فاقد ساختمان اداری مناسب و در شان کارکنان زحمتکش پرتلاش منابع طبیعی هستند.