کد خبر:۵۵۱۱۸۴

دومین اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه برگزار می‌شود

دومین اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه پنج‌شنبه، ۲۹ مهرماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه پنج‌شنبه ۲۹ مهرماه به میزبانی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

 

در این اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه در رابطه با مبادلات مباحث آموزشی و پژوهشی بین دو کشور به بحث و تبادل نظر می‌پردازند.

 

پیشنهاد اولیه برگزاری نخستین اجلاس روسای دانشگاه‌های برتر و بزرگ ایران با مشارکت اتحادیه دانشگاه‌های برتر روسیه از سوی شادونیچی، رئیس دانشگاه دولتی مسکو در زمانی که به ایران سفر کرده بود، مطرح شده و مورد استقبال قرار گرفت.

 

این اجلاس آبان‌ماه سال گذشته به میزبانی دانشگاه دولتی مسکو در روسیه برگزار شد و ۱۰ دانشگاه برتر کشور در این اجلاس شرکت کردند.

 

روسای ۱۰ دانشگاه ایران شامل دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، شهید بهشتی، علامه طباطبایی، علم و صنعت، صنعتی خواجه‌نصیر، مشهد، تبریز، شیراز و اصفهان حضور داشته و با روسای ۱۹ دانشگاه بزرگ روسیه در نخستین اجلاس دیدار کردند.

 

لازم به ذکر است، دبیرخانه دومین اجلاس دانشگاه‌های برتر کشور در دانشگاه تهران تشکیل شده و این دانشگاه، میزبان اجلاس است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار