آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۱۲۷۰
دبیرشورای تبیین موضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی:

برنامه ششم توسعه با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در تعارض است

دبیرشورای تبیین موضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی گفت: بسیاری از برنامه‌های ششم توسعه با سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری منافات دارد و روشن است که این برنامه اعتقادی به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ندارند و بیشتر الگوی غربی مدنظر دولت‌مردان است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدامین کریمی، دبیر شورای تبیین موضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی گفت: بسیاری از برنامه های ششم توسعه با سیات های کلی مقام معظم رهبری منافات دارد و روشن است که این برنامه اعتقادی به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ندارند و بیشتر الگوی غربی مدنظر دولتمردان است.


 
وی با اشاره به عدم توجه دولت به الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت افزود: اگر به اظهارنظرهای مدیران سازمان مدیریت و برنامه ریزی دقت کنیم مشاهده می‌شود که آنها در ابتدا گفتند برنامه ششم بر اساس مفاهیم الگوی اسلامی ایرانی تدوین خواهد شد؛ اما اخیرا صحبت‌های آنها تغییر کرده و توجهی به این الگوها در برنامه ششم نیست.


 
دبیر شورای تبیین موضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی ادامه داد: برنامه ششم توسعه با الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در تعارض است؛ چراکه کوچکترین نگاهی به اسناد بالا دستی از جمله اقتصاد مقاومتی و افزایش جمعیت ندارد.


 
کریمی با اشاره به برخی از مشکلات وارد بر ماده ۳۰ لایحه برنامه ششم توسعه تصریح کرد: در این ماده قانونی آمده است که نیروهای مسلح باید تمامی اقدامات و مأموریت‌های خود را در زمینه روابط خارجی با وزارت امور خارجه هماهنگ کنند که این اقدامی کاملاً نادرست است.


 
وی همچنین در خصوص پیش بینی رشد هشت درصدی اقتصاد در کشور گفت: هم اکنون رشد اقتصادی در کشور ۴.۴ درصد است و تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله بسیار زیادی وجود دارد که تحقق این امر، نیازمند تلاش همگانی است.


 
دبیر شورای تبیین موضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی تصریح کرد: رشد هشت درصدی با توجه به ظرفیت های کشور، غیر ممکن نیست و حتی می توان بیشتر از این کار کرد؛ اما در دولت های قبلی به همین رشد هشت درصدی هم دست پیدا نکردیم؛ اما با توجه به پتانسیل های فعلی کشور و ثبات بازار، با مدیریت جهادی و با استفاده از پتانسیل های موجود این رقم را عملی کنیم.


 
کریمی در پایان گفت: تقویت زیر ساخت ها همچون استقلال بانک مرکزی و نظارت دقیق تر می تواند این لایحه را موفق تر کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار