کد خبر:۵۵۲۸۵۷

بورس ۲۹۵ واحد رشد کرد

شاخص بورس در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه ۲۹۵ واحد رشد کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در جریان معاملات امروز بازار سرمایه تعداد 821میلیون سهم و حق تقدم به ارزش 308میلیارد تومان در 69هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با ثبت افزایش 295واحدی در ارتفاع 78 هزار و 387 واحد قرار گرفت.

 

بیشترین تاثیر مثبت بر رشد دماسنج بازار سهام نیز به نام نمادهای معاملاتی شبندر، همراه و شپنا شد و در مقابل نمادهای معاملاتی پترول، خودرو و وکار با افت خود مانع رشد بیشتر شاخص شدند.

 

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روز متعادل و مثبتی را پشت سر گذاشتند به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) 104واحد، کل (هموزن) 80واحد، قیمت (هموزن) 64واحد، آزاد شناور 264واحد و شاخص بازار اول و دوم به ترتیب 230 و 508 واحد رشد کردند.

 

بر اساس این گزارش؛ در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 201میلیون ورقه به ارزش 971میلیارد تومان در 28هزار نوبت، آیفکس 6.9واحد رشد کرد و در ارتفاع 831 واحد قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار