آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۳۵۷۳

شهادت دروغ در دادگاه چه حکمی دارد؟

مطابق ماده ۶۵۰ از کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی، هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد، به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اگر کارفرمایی به کارگرش دستمزد ندهد و بعد از شکایت کارگر و اثبات کارگری کارفرما محکوم به پرداخت شود آیا کارفرما میتواند با استفاده از شهادت دروغ تعدادی پرسنل ادعای این کند که پرداخت کرده به صورت دستی و هیچ مدرک کتبی از جمله رسید یا فیش حقوقی یا واریز بانکی ندارد؟ آیا دادگاه با شهادت چند نفر بدون مدرک مستند ادعای کارفرما را تایید میکند و اصلا در مواردی که بحث مالی و پولی وجود دارد شهادت افراد دیگر قابل استناد هست؟ ممنون.

 

پاسخ کارشناسان:


امکان ادای شهادت وجود خواهد داشت؛ لکن شما نیز می توانید خلاف ادعای شهود را نیز اثبات نمایید.


از طرف دیگر مطابق ماده ۶۵۰ از کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی، هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد، به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.


تبصره: مجازات مذکور در این ماده علاوه بر مجازاتی است که در باب حدود و قصاص و دیات برای شهادت دروغ ذکر گردیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار