اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، فرزانه قانع شعباف امروز در نشست خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در شهرک سلامت این دانشگاه برگزار شد در جمع خبرنگاران با تاکید بر این نکته که یک پزشک و استاد دانشگاه زمانی موفق خواهد بود که تک بعدی نباشد، گفت: استاد نباید فقط به مسائل علمی بپردازد بلکه باید از نظر اخلاقی در بین دانشجویان و جامعه یک الگو باشد.
وی تصریح کرد: یک استاد و پزشک موفق باید به شرایط و فعالیتهای اطراف خود حساسیت داشته باشد و نسبت به مسائل اجتماعی اهمیت داده و به آن نیز بپردازد.
این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تاکید کرد: البته پزشکان جوان ما باید از نظر علمی به روز باشند، همانطوری که بزرگان ما اینگونه میباشند.
بنیاد یلدا بین پزشکان ایرانی و خارجی رابطه خوبی ایجاد کرده است
این استاد برگزیده در هفتمین کنگره بنیاد یلدا، در بخش دیگری از سخنان خود به ویژگیهای بنیاد یلدا اشاره و خاطرنشان کرد: در این بنیاد به تمام رشتهها از پایه تا بالینی پرداخته میشود و همچنین بین پزشکان ایران و خارج رابطه خوبی ایجاد کرده که این امر در پیشرفت دانشگاه علوم پزشکی کشور تاثیر گذار است.
قانع شعباف بیان کرد: این بنیاد هفت سال پیش ثبت علمی شد، بنابراین نشان این بنیاد بینالمللی است.
وی تصریح کرد: در هفتمین کنگره این بنیاد در سال جاری از میان 30 استاد برگزیده کشوری هفت نفر از دانشگاه مشهد انتخاب شدند.
کشورهای پیشرفته از« سیال آلتری» به منظور درمان کودکان استفاده میکند
این دانشیار دانشگاه علومپزشکی مشهد، در خصوص انتخاب خود به عنوان استاد برتر هفتمین کنگره بنیاد یلدا، گفت: من به همراه دکتر اسدی اقدام به نوشتن کتابی 120 صفحهای در زمینه سیال آلتری که نوعی دیالیزم در کودکان میباشد کردیم که در آمریکا با زبان انگلیسی منتشر شد. این کتاب به دلیل مطالب زیادی که در زمینه سیال آلتری دارد، در آلمان به عنوان مرجع شناخته شد.
قانعشعباف تاکید کرد: این کتاب تنها کتابی در دنیا پزشکی است که در خصوص سیال آلتری از مطالب بسیاری برخودار است.
وی همچنین در خصوص سیال آلتری خاطرنشان کرد: این نوعی دیالیزم مدوام مزمن در کودکان است که کشورهای پیشرفته اکنون از این روش جهت درمان کودکان خود استفاده میکنند.
این دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در ادامه سخنان خود به فعالیتهای بیمارستان دکتر شیخ مشهد اشاره و خاطرنشان کرد: این بیمارستان از شش سال گذشته به آموزش دانشجویان فوق تخصص در زمینه نفرولوژی اقدام کرد و مشهد سومین شهر کشور در خصوص آموزش نفرولوژی میباشد که این یک ویژگی بارز برای ما شمرده میشود.
بیمارستان دکتر شیخ مشهد شبی 1200 کودک بیمار را ویزیت میکند
در ادامه عبدالعلی خوارزمی، استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دارنده نشان برتر هفتمین کنگره بنیاد یلدا، به پیشرفتهای درمانی و ایجاد بیمارستان در گروه کودکان کشور به ویژه در مشهد در سال 95 اشاره و بیان کرد: فعالیتهای امروز ما در گروه کودکان و ایجاد بیمارستان و پیشرفتها درمانی در این گروه بر مبنای میراث پزشکان ما در گذشته است.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: از ابتدا که ما در گروه کودکان شروع به کارکردیم، با مسائل علمی روبرو بودهایم؛ اما به بهترین شکل ممکن این بار را تحمل کرده و امروز نتیجه آن را که به ثمره نشسته را میبینیم.
وی با تاکید بر این نکته که بخش کودکان از ابتدا پایهریزی خوبی داشته، به این دلیل که فرد پایهگذار این گروه در پزشکی از دیدگاه بازی برخوردار بوده است، تصریح کرد: در حال حاضر 68 فوق تخصص در گروه کودکان داریم. ما باید بستر مناسبی در این گروه ایجاد کنیم تا آینده خوبی داشته باشیم.
خوارزمی در ضمن سخنان خود به تاریخچه تاسیس بیمارستان دکتر شیخ مشهد اشاره کرد و گفت: خوشبختانه اکنون در این بیمارستان شبی 1200 کودک بیمار ویزیت میشوند.