کد خبر:۵۵۸۸۲۳

پرونده بزرگترین میدان نفت و گاز جهان بسته می‌شود/ امضای قرارداد ۴/۸ میلیارددلاری با خارجی‌ها

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه امروز(سه شنبه) با امضای قرارداد توسعه فاز ۱۱، پرونده توسعه پارس جنوبی بسته می شود، گفت: این فاز برای تولید روزانه ۲میلیارد فوت مکعب گاز طراحی شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «محمد مشکین فام» روز سه شنبه پیش از امضای قرارداد توسعه فاز 11 پارس جنوبی با کنسرسیوم بین المللی افزود: شرایط توسعه این فاز با سایر فازها متفاوت خواهد بود گفت: این فاز سه تا چهار سال پس از بهره برداری دچار افت فشار می شود؛ بنابراین باید تاسیسات تقویت فشار برای آن تعبیه شود؛ در این زمینه لازم است فناوری آن به کشور انتقال یابد.

 

مشکین فام افرود: امروز موافقتنامه اصولی امضا می شود و قرارداد نهایی ابتدای 2017 امضا خواهد شد.

 

این مقام مسئول افزود: 40 ماه پس از امضای قرارداد، تولید گاز آغاز می شود که پس از سه سال دچار افت فشار خواهد شد.

 

به گفته وی، هزینه اجرای این طرح 4.8 میلیارد دلار است.

 

موافقتنامه اصولی توسعه فاز 11 پارس جنوبی قرار است میان شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیومی متشکل از شرکت‌های توتال فرانسه و شرکت ملی نفت چین (ICNPC) و پترو پارس امضا می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار