افزایش عملیات‌های شهادت‌طلبانه فلسطینی‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۱۱۳

افزایش عملیات‌های شهادت‌طلبانه فلسطینی‌ها

رژیم صهیونیستی از بالا رفتن آمار عملیات‌های شهادت‌طلبانه فلسطینی‌ها در ماه گذشته میلادی خبر داد و آماری در این خصوص ارائه داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «شاباک» (سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) اعلام کرد عملیات‌های شهادت‌طلبانه فلسطینی‌ها طی ماه گذشته (اکتبر) افزایش یافته که طی آن 2 اسرائیلی کشته و 23 تن دیگر زخمی شدند.

 

رادیو رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد طی ماه گذشته (اکتبر) حدود 153 عملیات استشهادی انجام شد و این در حالی است که در ماه سپتامبر 109 عملیات انجام شده بود.

 

بارزترین عملیات شهادت‌طلبانه در ماه اکتبر، عملیات شهید « مصباح ابو صبیح» بود که در قدس انجام شد و طی آن یک نظامی اسرائیلی و یک شهرک‌نشین کشته و تعداد دیگری زخمی شدند.

 

از دیگر عملیات‌های این ماه، عملیات یکی از نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان با سلاح گرم بود که طی آن 3 نظامی اسرائیلی در رام‌الله زخمی شدند.

پربازدیدترین آخرین اخبار