آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۱۵۷

واکنش چهره‌های ایرانی به پیروزی ترامپ

پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا، از همان لحظه اول واکنش های زیادی در سراسر جهان برانگیخت. چهره های ایرانی نیز در این خصوص ساکت نبودند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،  پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا، واکنش های زیادی را در سراسر جهان برانگیخته است. چهره های ایرانی نیز در این خصوص به اظهار نظرهای متفاوتی پرداختند که پیش روی شماست:

 


ابطحی: پیروزی ترامپ به نفع ماست


محمدعلی ابطحی عضو مجمع روحانیون مبارز: در این چند روز چند بار نوشتم ترامپ بهتر است. ترامپ که بیاید، در چارچوب حقوقی جهان باید زندگی کند . نه توافق هسته ای را پاره می کند ونه جنگی راه می اندازد. مردم امریکا آقایی بر کشور خودشان را بر آقایی بر دنیا ترجیح دادند. بیزینس من هیچوقت خطرناک نیست. من که قبلا هم گفتم به نفع ما و خاورمیانه و جهان است که ترامپ رییس جمهور است.
 

 

محمدی: برای ایران دشمنی آمده و دشمنی رفته


مهدی محمدی، کارشناس مسائل سیاسی: پیروزی تقریبا قطعی دونالد ترامپ در انتخابات امریکا پایان آمریکای گردنکش و مداخله جو و اعتراف امریکا به ضعف، تباهی و فروپاشی داخلی است. این بحران واشینگتن است در مقابل کوچه پس کوچه های کارگرنشین و درمانده میشیگان، ویسکانسین و پنسیلوانیا. مردم شاید لزوما به ترامپ رای نداده باشند، آنها در واقع به "الیت واشینگتنی ها" نه گفته اند.
برای ایران دشمنی آمده و دشمنی رفته. آنکه رفت دشمنی با برنامه و حاذق بود، این که آمده هالویی است حالا باید فوت و فن دشمنی را یاد بگیرد؛ و خواهد گرفت.

 


ایمانی: ترامپ مانند تب پس از_عفونت، شدت بیماری ملت_دولت آمریکا را بیرون ریخت


محمد ایمانی تحلیلگر اصولگرا: پیروزی ترامپ مشهور به #دیوانه بر کلینتون معروف به #دروغگو ، قبل از هر چیز به مفهوم  #سرگشتگی در کلیت اجتماعی و حاکمیتی آمریکاست. در اتفاقی نادر حتی جمهوریخواهان نیز کنار نامزد دموکرات ایستادند اما  اکثریت مردم به نامزدی رای دادند که با وجود سرمایه دار و فاسد الاخلاق بودن ، ژست #اعتراض و اپوزیسیون نسبت به سیر قهقرایی سیاست و حکومت و مدیریت اقتصادی گرفته بود. ترامپ البته نهایتا ظرف یکی دو ماه از سوی هیئت حاکمه واقعی #مدیریت و سر به راه می شود . اما آمریکا با 20 هزار میلیارد دلار #بدهی و 48 میلیون فقیر و #گرسنه_مطلق و طیفی از شکست ها در سیاست خارجی ، روزگار دشواری را سپری می کند. مردم آن از دروغ ، خسته و سرخورده اند . و حاکمیت آن بعد از تطوری  250 ساله ، به #قهقرای_ترامپ فاسد الاخلاق و مشهور  به دیوانگی رسیده است. ته خط #لیبرال_دموکراسی اینجاست. آمریکا باید منتظر روزهای تلخ باشد ، تلخ تر از فروپاشی ساختمان ها در 11 سپتامبر 2000 . این بار نوبت #فروپاشی_ساختار اجتماعی و سیاسی است ... ترامپ هر قدر متعفن به نظر برسد ، مانند #تب_پس_از_عفونت ، شدت بیماری #ملت_دولت آمریکا را بیرون ریخته است

 


داوری: امروزتان قابل پیش بینی بود!


عبدالرضا داوری، فعال سیاسی با گذاشتن عکس حسن روحانی در کانال خود نوشت: روزی که بنا کردید تا "مسائل داخلی" را با "اهرم سیاست خارجی" حل کنید و "سرنوشت ایران" را در دست "رییس جمهور امریکا" قرار دهید، امروزتان قابل پیش بینی بود.

 

 

عبداللهی: پیام ها و پیامدهای پیروزی ترامپ

 

محمدعبداللهی ، فعال سیاسی ،اصولگرا در کانال خود نوشت: پیروزی ترامپ به معنای خسته شدن مردم امریکا، از سلطه جریان غالب سیاسی و رسانه ای حاکم بر امریکاست.

 

بزرگترین بازنده بین المللی پیروزی ترامپ، عربستان سعودی و قطر و پشتیبانان جنگ تکفیری در منطقه هستند. پایان جنگ افروزی #امریکا در منطقه، شعار اصلی ترامپ و بازگشت و انزوای امریکا به داخل، پیامد این سیاست در صورت عملی شدن خواهد بود.

 

پیروزی ترامپ البته به منزله شکست جریان لیبرال داخلی ایران هم هست. جریانی که دم خود را به دموکراتهای امریکایی گره زده و الان کسی رئیس جمهور میشود که معتقدست برجام باید پاره شود. شکست کلینتون که آغازگر تحریمهای هدفمند علیه ایران و تعلیق هسته ای ما بوده، خط پایانی بر سیاست موذیانه "مشت آهنین در دستکش مخملین" امریکاست. و پایانی بر سیاست های دوگانه جریان دنباله آن در داخل کشور.

 

بروجردی: ترامپِ دوران انتخابات با ترامپِ رئیس‌جمهور متفاوت است


رئیس کمیسیون سیاسیت خارجی و امنیت ملی مجلس: ترامپِ دوران انتخابات با ترامپِ رئیس جمهور آمریکا متفاوت است. باید منتظر ماند که چه سیاست‌هایی از طرف ترامپ در مورد منطقه و جهان اسلام اعلام می‌شود. اگر ترامپ بخواهد طبق نظراتش در دوران انتخابات عمل کند باید مشارکت آمریکا با عربستان در کشتار ظالمانه مردم یمن متوقف شود و او باید حداقل جلوی ارسال تسلیحات به عربستان را بگیرد.
رأی مردم آمریکا به ترامپ نشان از رأی منفی به سیاست جنگ‌طلبانه و خشونت دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۹
مسئولان کشور ما به فکر این کشور باشن،اونقدر باید تجربه شده باشه که سگ زرد برادره شغاله،واقعا متاسفم
148
3
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۵
ترامپ یاکلنتون فرقی ندارد فریب نخورید امریکا همان شیطان است
69
1
ناشناس
۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۴
سگ زرد برادر شغال
عیسی
۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶
چش چش
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ آبان ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۰
اين کارهاي به ظاهر تبليغاتي دو نامزد همش خيمه شب بازي است و اين دونفر بايد طوري نقش بازي کنند که ضد هم هستند و مردم خودشان و مردم جهان راهم فريب بدهند . در حاليکه فرد رييس جمهور از قبل معلوم هست که کيست . زيرا اينها پشت پرده قرارداد دارند ُ که هشت سال دمکرات ها رييس جمهور شوند و دنيا به خاک و خون بکشند و هشت سال بعد حتما بايد جمهوري خواهان رييس جمهور شوند و دنيا را به خاک و خون بکشند . لذا نتيجه انتخابات بعد از هشت سال از قبل مشخص هست . اما دو نامزد بايد طوري باهم به ظاهر مقابله کنند که دنيا و مردم امريکا باور کنند که اين يک مبارزه واقعي و حقيقي در انتخابات هست و متاسفانه هم مردم خود امريکا هم مردم دنيا گول مي خورند و تحت تاثيري اين خيمه شب بازي قرار مي گيرند . در اين انتخابات معلوم بو
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ آبان ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱
اقای ابطحی! پیروزی ترامپ به نفع ماست!!!؟ بزک نمیر بهار میاد ، کمبزه با خیار میاد
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار