آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۰۳۱۳

ادامه ادعاهای ضد ایرانی در نشست راهبردی ابوظبی

سومین نشست راهبردی ابوظبی امروز یکشنبه با حضور ۴۰۰ شخصیت آغاز شد و بارزترین نکات در سخنرانی‌های نخستین این نشست تکرار ادعاهایی علیه ایران و نقش آن در منطقه بود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، امروز (یکشنبه) سومین «نشست استراتژیک ابوظبی 2016» که مرکز سیاست‌های امارات با همکاری وزارت خارجه، شورای آتلانتیک و دیگر همکاری‌های بین‌المللی برگزار می‌شود، آغاز شد و دو روز به طول خواهد کشید.  

 

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی امارات «وام»، بیش از 400 شخصیت سیاسی، اقتصادی و دیپلماتیک از سر تا سر جهان در این کنفرانس شرکت دارند.

 

«انور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجه امارات در این کنفرانس گفت: در نتیجه سیاست‌های سابق، اکنون باید منتظر نشانه‌های تغییرات جدید در سیاست‌های جدید آمریکا باشیم.

 

وی در ادامه ادعا کرد: ما بهای سیاست‌های طایفه‌ای را در منطقه می‌پردازیم و به وضوح نقش ایران در این زمینه در کشورهایی مانند یمن، بحرین، عراق و سوریه را می‌بینیم؛ ایران باید مانند یک کشور رفتار کند نه اینکه منبعی برای صادر کردن کودتاهای طایفه‌ای باشد.

 

«محمد آل الصباح» وزیر خارجه سابق کویت نیز در این نشست مدعی شد: سه عامل ، منبع خطر بر امنیت منطقه‌ای ما هستند: ایران، تروریسم و اسرائیل. همانطور که یک چالش مهم یعنی چالش اقتصادی داریم.

 

محمد آل صباح افزود: در خلال مذاکرات هسته‌ای ایران با غرب، تهران بر بررسی وضعیت بحرین و سوریه در ضمن مذاکرات هسته‌ای اصرار داشت.

 

این مقام کویتی سپس مدعی شد: ایران به عنوان کشوری شیعی، به خودش آنگونه نگاه می‌کند که رُم قدیم و کلیسای روم نسبت به مسیحیان سایر جهان می‌نگریست و خودش را مرجع کل مسیحیان جهان می‌دانست.

 

محمد آل صباح در ادامه مدعی شد «علی‌اکبر هاشمی رفسنجانی» پیشتر به وی گفته است: ما فارس‌ها به فارسی بودن و تاریخ خود افتخار می‌کنیم و اسلام آمد تا آن را بیاراید نه آن را محو کند. من این افتخار کردن را در مصر هم نمی‌بینم با اینکه قدیمی‌تر از ایران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار