گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، انتخاب ترزا می به عنوان نخست وزیر در انگلیس، پس از رای مردم این کشور به جدایی از اتحادیه اروپا، این ذهنیت را پدید آورد که با توجه به زنانه شدن سیاست در اروپا و برآمدن یک زن در انگلیس پس از رای به جدایی، وی را به عنوان رهبر جدید و اثر بخش در اروپا معرفی خواهد کرد. اما سرنوشت اروپای جدید در دستان دو زن است که هیچ کدام از این دو، ترزا می نیست. دو زن بسیار متفاوت آینده ی اروپا را در دست خواهند داشت، یک سو آنگلا مرکل ایستاده و در سوی دیگر مارین لوپن است. اگر روزی همکاری فرانسه وآلمان به عنوان لنگر ثبات اتحادیه اروپا تعریف می شد، امروز تقابل این دو زن و برنده ی این تقابل، وضعیت اتحادیه اروپا را مشخص خواهد کرد.
سال 2017 دو انتخابات کلیدی در آلمان و فرانسه اتفاق خواهد افتاد، تا کنون آنچه در پرتو تلاش های این دو زن بوده، تلاش یکی برای حفظ روح اتحادیه اروپا و تلاش دیگری برای ضربه زدن به روح اتحادیه بوده است، اما آنچه در سال آتی میلادی اتفاق می افتد رویارویی این دو برای زنده نگه داشتن و یا از بین بردن اتحادیه خواهد بود. پاسخ به این سوال که آیا اتحادیه اروپا می تواند زنده بماند، در انتخابات دو کشور نهفته شده است.
مرکل از 2005 در قدرت است و تلاش خواهد کرد تا این روند ادامه پیدا کند، در سوی دیگر مارین لوپن در در رویای حضور در کاخ الیزه است، هر چند در انتخابات گذشته موفق شد در یک منطقه به پیروزی برسد. در فرانسه اوضاع اولاند خوب نیست، از یک سو از نظر اقتصادی توفیقی نداشته و از سوی دیگر تروریسم، مشروعیت دولت و سیاست هایش را به چالش کشیده است. مارین لوپن با توجه به سیاست های ضد مهاجرتی که دارد الان کانون توجه شده است. برند لوپن اکنون سیاست های ضد مسلمانان، مهاجرت و ملی گرایی است، نقاطی که دقیقاً در جامعه فرانسه به عنوان نقطه ضعف اولاند شناخته می شود. شانس لوپن با توجه به شرایط انتخاباتی فرانسه برای پیروز شدن سخت است، اما در صورت اتحاد با سارکوزی می توان انتظار خارج شدن نام رییس جمهور از این اتحاد را داشت اما نتیجه ی آن یقینا با پیروزی لوپن برای اروپا فرقی نخواهد داشت.
تنها حریف قدرتمند لوپن در خارج از فرانسه نشسته است، مرکل تنها حریف قدرتمندی است که می تواند لوپن را متوقف کند. لوپن از مرکل متنفر است و مرکل نیز از لوپن بیزار است. آن ها برای اروپا با یکدیگر می جنگند. لوپن، مرکل را ملکه تحمیل مهاجرین می نامد و از سوی دیگر مرکل، لوپن را به عنوان یک تهدید سیاسی حاد برای اروپا می داند.مرکل و لوپن تا کنون از دیدار با یکدیگر بنا به دلایل متفاوت امتناع کرده اند. در سال گذشته در پارلمان اروپا در فاصله ای نه چندان دور از یکدیگر نشسته بودند، اما مرکل به او نگاه نمی کرد و او را از دید دور نگه می داشت.
این دو زن در یک چیز با هم مشترک هستند: عمق بینش سیاسی خود. مرکل به استقبال مهاجرین رفت، در حالی که لوپن از شیوع اسلام ابراز انزجار می کرد. مرکل در پی نجات اتحادیه اروپاست و لوپن با همه ی نیرو به جنگ بقای اتحادیه رفته است. لوپن جز حامیان کرملین و سیاست روسی است، در حالی که مرکل به آن سوی اقیانوس اطلس نظر داشت که با رای اوردن ترامپ می رود که رنگ ببازد. لوپن دارای ایده های نژادپرستانه ی استعماریست و مرکل دختر یک کشیش پروتستان است که به آزادی احترام می گذارد.
برای چند دهه موتور اتحادیه اروپا بر اتحاد آلمان و فرانسه سوار بود. اما در حال حاضر به دلیل وضعیت اقتصادی فرانسه و زیان این کشور با توجه به معادلات اروپا، اتحاد رو به شکست است. استراتژی مرکل بر علیه لوپن تا کنون بر احتیاط بنا شده بود، اما در سخنرانی اخیر خود در دبیرستان دخترانه در پاریس بیان داشت او انتخابات را نظاره می کند تا نیروهای قوی تر از جبهه ملی در فرانسه وجود داشته باشند و رقبا از بیرون مرزها تقویت شوند. بعد از این سخنرانی لوپن، مرکل را به دخالت در امور داخلی فرانسه متهم کرد.
مرکل در شرایطی خوبی به سر نمی برد هم فکران لوپن در آلمان به تازگی توانستند در یک ایالت بر حزب دموکرات مسیحی به رهبری مرکل پیروز شوند، مرکل در پایین ترین محبوبیت خود در 5 سال اخیر قرار گرفته است، از سوی دیگر لوپن با قدرت در انتخابات ها ظاهر می شود و در اوج محبوبیت نسبت به 5 سال گذشته قرار دارد.
با نزدیک شدن به انتخابات سال 2017 این تقابل شدیدتر خواهد شد، هر دو سعی خواهند کرد تا پیروز این جدال شوند، برنده آینده ی اتحادیه را نیز تعیین خواهد کرد.
همدستان شیطان