آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۱۶۱
كوثري در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

مناظره‌ها زمانی موثر است که قانون شکنان از ساختارشکنی دست بردارند

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس درباره تداوم مناظره ها در صداوسیما گفت: مادامی که حامیان موسوی و قانون شکنانی که در روز عاشورا و 16 آذر حرمت شکنی کردند، از رفتار خود ابراز پشیمانی نکنند، انجام مناظره ها در رسانه ملی بی فایده است.

اسماعيل كوثري در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، گفت: برپايي جلسات مناظره در اين مقطع زماني بسيار بجاست و بايد اين گونه اقدامات تداوم داشته باشد، اما تا زماني كه حاميان جنبش سبز برائت خود را از اقدامات زشت روز عاشورا و 16 آذر اعلام نكرده اند، نبايد در مناظره ها حضور پيدا كرده و به مردم دهن كجي كنند.

وي افزود: حضور كساني كه آشوب هاي روز عاشورا را تاييد مي كنند در مناظره ها را نمي توان خوش بينانه دانست و اشتباه صدا و سيما در همين موضوع است كه بايد تصميم درستي را در اين مورد اتخاذ كند.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس اظهار داشت: نبايد كساني كه به نظام جمهوري اسلامي و قانون دهن كجي مي كنند در مناظره ها شركت، و از خود دفاع كنند؛ زيرا حدود هفت ماه است كه مردم خون دل مي خورند.

كوثري با اشاره به اينكه بسياري از مردم در روزهاي اخير به روند برگزاري مناظره ها اعتراض كرده اند، افزود: نبايد افراد به اسم مناظره هر حرفي را بيان كنند و از اعمال زشت گذشته خود - مانند اهانت به ساحت مقدس امام حسين (ع)- برائت نجويند.

وي انجام مناظره هاي اخير را موجب سوءاستفاده برخي افراد دانست و عنوان كرد: متاسفانه اين افراد نمي خواهند مسائل خود را در چارچوب قانون بيان كنند، بنابراين اگر پس از انتخابات بي قانوني نمي كردند، صدا و سيما از همان زمان مناظره ها را ادامه مي داد.

عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تاكيد كرد: هنگامي كه صدا و سيما ديد اين افراد قانون گريز با تخريب اموال بيت المال به هيچ صراطي مستقيم نيستند، برگزاري مناظره ها را متوقف كرد.

كوثري تصريح كرد: در اين جريان ميرحسين موسوي متخلف تر از همه است؛ زيرا وي قبل از انتخابات شعار قانون گرايي سرمي داد و مي گفت كه احمدي نژاد قانون گريز است، اما پس از انتخابات خود را نشان داد.

وي با اشاره به قانون گريزي موسوي گفت: چگونه موسوي ساعت 22 روز انتخابات در مصاحبه اي خود را برنده انتخابات مي داند، ولي وقتي فرداي آن روز متوجه شكست خود در انتخابات مي شود، اعلام مي كند كه وزارت كشور و شوراي نگهبان را قبول ندارد.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي عنوان كرد: چرا‌ آقاي موسوي تا قبل از انتخابات، شوراي نگهبان و وزارت كشور را قبول داشت و كانديدا شد، اما پس از آنكه فهميد راي لازم را نياورده است، گفت آنها را قبول ندارم.

كوثري تصريح كرد: اگر حاميان جنبش سبز در مناظره ها برائت خود را از اقدامات زشتي كه انجام داده اند، اعلام كنند، مناظره ها مي تواند موثر باشد، اما اگر مي خواهند خود را در چارچوب قانون قرار ندهند و مردم را فريب دهند، ادامه مناظرات مناسب نيست./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار