آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۳۱۵۸
فایننشال تایمز گزارش داد

پایان دوران خوش سعودی‌ها

بسیاری از مردم عربستان به لزوم ایجاد تغییرات در نظام پادشاهی کشورشان پی برده و آثار منفی کاهش قیمت نفت بر اقتصاد را حس کرده‌اند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگاری دانشجو فایننشال تایمز نوشت: دوران خوش سران جدید عربستان سعودی به پایان رسیده و این پادشاهی در آستانه نخستین رکود غیرنفتی خود در سه دهه اخیر قرارگرفته است بگونه ای که  هیچ نشانی از اخبار خوب برای دولت  عربستان چه در زمینه اقتصادی و چه درباره فاجعه‌ای که در یمن  بوجودآمده است، به چشم نمی خورد.
 
این روزنامه انگلیسی در پایگاه اینترنتی خود و در گزارشی به قلم سیمون کر افزود: جوانان سعودی با انتقاد از اوضاع اقتصادی کشورشان و میزان بالای بیکاری به انتقاد از دولتشان می‌پردازند. مشکلات پیش روی نسل جوان در عربستان نشان‌دهنده خطری است که اصلاحات برای محمد بن سلمان، جانشین ولیعهد به همراه دارد، فردی که تا چند ماه پیش به‌عنوان مخالف فعال پیر سالاری نسل قبل سعودی از وی تجلیل می‌شد. 
 
درحالی‌که عربستان با پیامدهای کاهش قیمت نفت دست‌وپنجه نرم می‌کند، این شاهزاده هدایت برنامه‌هایی را به‌منظور ایجاد تنوع اقتصادی برعهده دارد. در دوران سرپرستی این شاهزاده 31 ساله، بزرگ‌ترین اقتصاد خاورمیانه [غرب آسیا] در آستانه نخستین رکود بخش غیرنفتی خود در سه دهه اخیر قرار گرفت. فاکتورهای پرداخت‌نشده دولت به اعتماد تجار آسیب رساند؛ کاهش مزایای کارگران بخش دولتی به کاهش هزینه‌های مصرفی منجر شد و مداخله پرهزینه عربستان سعودی در یمن هم هزینه‌های جانی در بر داشت و هم به بروز انزجار بین‌المللی انجامید. 
 
نارضایتی‌های داخلی به افزایش فشارها بر شاهزاده محمد بن سلمان منجر شده، شاهزاده‌ای که نظارت بر برنامه اصلاحاتی بلندپروازانه‌ای را برعهده دارد که هدف آن رها ساختن کشور از وابستگی به نفت و توسعه بخش خصوصی به‌منظور ایجاد اشتغال برای جوانان است. 
 
اکنون بسیاری از مردم عربستان به لزوم ایجاد تغییرات در این پادشاهی پی برده و آثار منفی کاهش قیمت نفت بر اقتصاد را حس کرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار