کد خبر:۵۶۳۳۵۸
دو منطقه دیگر در شرق موصل پاکسازی شد
در ادامه پیشرویهای نیروهای امنیتی عراق به سمت شهر موصل مناطق «حیالزهور» و «شفقالخضرا» در شرق این شهر پاکسازی شدند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، روز پنجشنبه یک مقام امنیتی در استان «نینوا» از پاکسازی منطقه «حیالزهور» و «شفقالخضرا» در قسمت شرقی شهر موصل عراق خبر داد.
این مقام در گفتگو با خبرگزاری «سومریهنیوز» عراق گفت: «در حال حاضر نیروهای امنیتی مشترک به پشتیبانی هواپیماهای ارتش این کشور در عملیات آزادسازی شهر موصل از تسلط نیروهای تروریستی داعش پرداختهاند.»
پیشروی نیروهای عراقی در شهر موصل در حالی ادامه مییابد که آنها اخیرا چند منطقه در داخل این شهر را نیز از تصرف داعش خارج کرده اند. عملیات آزادسازی موصل از ۲۶ مهرماه سال جاری آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
منبع:فارس
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.