به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه هشتاد و پنجمین جلسه شورای اجتماعی کشور که امروز شنبه( 6 آذرماه) در محل وزارت کشور برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اعضای جلسه شورای اجتماعی کشور بعد از ملاقات با مقام معظم رهبری گزارشهای مفصلی از دستگاههای اجرایی را تقدیم ایشان کردند، همچنین رؤسای قوا روند کار دستگاههای خود را ارائه دادند و در نهایت مقام معظم رهبری توصیههای راهگشا و هدایتگرانه خود را در اختیار مسئولان کشور ارائه کردند.
وی افزود: پس از دیدار با رهبر معظم انقلاب، مسئولان کشور موظف شدند که ظرف شش ماه آینده مجددا ملاقاتی با ایشان داشته و گزارش عملکرد دستگاههای مختلف به ایشان ارائه شود.
وزیر کشور تصربیح کرد: امروز دستگاههای مختلف مأموریت پیدا کردند، موضوعات تقریبا تقسیم و قرار شد شاخصهها و زمانبندی مشخص شود، همچنین دستگاههای متولی هم در این زمینه تعیین شدند.
رحمانی فضلی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در دو موضوع تأکیدات بیشتری داشتند خاطر نشان کرد: ریشهیابی و علتیابی آسیبهای اجتماعی همچنین جریانسازی مشارکت مردم در ساماندهی مسائل آسیبهای اجتماعی از جمله موارد مورد تأکید رهبر انقلاب بود، لذا امیدواریم موضوع جریانسازی و ریشهیابی را با مشارکت مردم و دستگاهها به خوبی انجام دهیم.
وزیر کشور درباره حادثه تروریستی در حله و پیگیری دولت تصریح کرد: با توجه به اینکه این حادثه تروریستی در کشور عراق اتفاق افتاده پیگیری آن در دستور کار وزارتخارجه است، رئیس جمهور در نامه خود هم به این مسئله تأکید کرد؛ لذا امیدواریم با همکاریهای فیمابین ایران و عراق با افراطیگری و تروریست برخوردی جدی داشته باشیم.
وی ادامه داد: به دولت عراق اعلام آمادگی کردیم که امنیت زائران ایرانی را در این کشور برعهده بگیریم اما طرف عراقی در مذاکرات مختلف اعلام کردند تأمین امنیت زائران از سوی مقامات این کشور تأمین میشود کما اینکه در سالهای گذشته امنیت به خوبی برقرار بود امسال هم به خوبی امنیت زائران در مسیرهای اصلی و ایام اربعین تأمین شد، اما با توجه به خلاءهای موجود در مسیرهای فرعی دشمن که از انجام عملیات در مسیرهای اصلی ناکام بود، از مکانی که دارای خلاءهای امنیتی بود برای اهداف خود استفاده کرد.
وی بیان داشت: با همکاریهای ایران با دولت عراق در تلاشیم امنیت بیشتری را در این زمینه برقرار کنیم.
رحمانی فضلی با اشاره به ورودت هوا و قطعی گاز برخی شهرستانهای کشور اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی در شهر مازندران گاز است، زیرا مازندران در انتهای خط لوله گاز قرار دارد لذا فشار گاز در این منطقه پایین است، در این باره کلیه عوامل مربوطه، فعالیت خود را آغاز کردند و بسیاری از مراکزی که مصرف گاز آنها فراوان بود مورد بازنگری قرار گرفت، برخی از مراکز مصرف کننده بالای گاز هم تعطیل شد برخی از استانها مدیریت شد تا بتوانند به خوبی گاز را مصرف کنند.
وی افزود: زمانی که گاز دچار مشکل شود بسیاری از انرژیهای دیگر همچون برق دچار مشکل میشود، با وجود مشکلات بیش از 120 گروه عملیاتی برق عملیات مربوط به برقرسانی و گازرسانی را برعهده گرفتند، لذا در مواقع این چنینی همه باید با همکاری یکدیگر بحران پیش آمده را رفع کنند، متأسفانه برخی به جای رفع مشکلات اقدام به برجسته کردن آنها کردند، اما باید دانست این موضوع کمکی به رفع معضل پیش آمده نمیکند.
رحمانی فضلی با اشاره به کنترل مرزها و دستگیری تیم تروریستی در کشور تصریح کرد: حضور گروههای تروریستی در کشور پررنگ نشده بلکه نیروهای ما با تسلط بیشتر توانستند گروههای تروریستی بیشتری را شناسایی و با آنها برخورد کنند، کما اینکه برخی از این گروهها قصد انجام عملیات در کشور را داشتند، خوشبختانه نیروهای امنیتی و نظامی کشور توانستند با آنها مقابله کنند.
وزیر کشور درباره حادثه روز گذشته و برخورد دو قطار در استان سمنان اظهار داشت: مسئولان مربوطه در این زمینه توضیحات مفصلی ارائه دادند اما ستاد بحران از مراحل اولیه این حادثه در مکان حضور حضور یافت و از ظرفیتهای استان سمنان برای مهار این سانحه استفاده کرد تا از بروز خسارات بیشتر در این زمینه جلوگیری شود اما در واقع باید تدابیری اندیشید که شاهد وقوع چنین سوانحی نباشیم، با دستور رئیس جمهور و برگزاری جلسهای برای بررسی این سانحه از سوی معاون اول رئیس جمهور همچنان این اتفاق در دست پیگیری است.