کد خبر:۵۶۳۸۸۸
دادستان سمنان:

لوکوموتیوران حادثه قطار هفت‌خوان پس از سانحه، متواری شده بود

دادستان سمنان گفت: لوکوموتیوران که پس از حادثه متواری بود، در محلی مخفی شده بود که با شناسایی محل اختفای وی، بازداشت و روانه زندان شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دادستان سمنان اعلام کرد: لوکوموتیوران که پس از حادثه متواری بود، در محلی مخفی شده بود که با شناسایی محل اختفای وی، بازداشت و روانه زندان شد.

 

به گزارش خبرگزاری دانشجو، در جریان حادثه رخ داده در ایستگاه هفت‌خوان حواشی بسیاری در کشور ایجاد شده بود که می‌توان از آن جمله به استعفای مدیرعامل راه‌آهن در برنامه زنده تلویزیونی و جمع‌آوری امضا توسط نمایندگان مجلس برای استیضاح وزیر راه اشاره کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۹
بدبخت چه می کرد وقتی قرار است با این برنامه افتضاحات برجام و خلف عهد استکبار را هم سر او خالی خواهند کرد.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار