به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در جریان سفر«اردوغان» به پاکستان، دولت نواز شریف جهت نشان دادن دوستی خود، تمامی معلمان مدارس«پاک-ترک» را که متهم به همکاری با «فتح الله گولن»رهبر کودتای ناکام ترکیه است، اخراج کرد.
این اقدام ناگهانی دولت در اخراج 400 تبعه ترک، باعث سرگردانی بیش از 11 هزار دانش آموز مدارس «پاک ترک» شد که در نیمه سال تحصیلی خود با چنین مشکلی مواجه شدند.
دولت پاکستان به معلمان این مدارس سه روز فرصت داده بود تا خاک این کشور را ترک کنند.
علیرغم تلاشهای فراوانی که توسط مدیران پاکستانی این مدارس و اولیای دانش آموزان صورت گرفت تا حکم دولت را توسط دادگاه عالی پاکستان لغو کنند ولی روز گذشته دهها نفر از این معلمان خاک پاکستان را به مقصد ترکیه ترک کردند.
«حافظ عرفات» وکیل این پرونده در گفتوگو با «داون نیوز» از رد شدن بی دلیل آن توسط دادگاه عالی پاکستان سخن گفته و تصریح کرده که اتباع بی دفاع ترکیه، راهی به جز خروج از پاکستان نیافتند.
این درحالی است که احتمال دستگیر شدن آنان به محض ورود به ترکیه نیز وجود دارد.
والدین دانش آموزان این مدارس دست به اعتراضات گستردهای علیه دولت زدند تا این حکم اجرایی نشود.
مدارس «پاک ترک» از سال 1995 فعالیت خود را در پاکستان آغاز کردند و تا به امروز به 28 شعبه در شهرهای مختلف این کشور گسترش یافته بودند.
پس از کودتای نافرجام ترکیه که دولت این کشور«فتح الله گولن» را عامل آن دانست دهها هزار نفر از مخالفان اردوغان از مناصب دولتی اخراج شدند.
در این راستا دولت ترکیه از طریق روابط دیپلماتیک خود اقدام به تعطیلی بسیاری از مراکزی کرد که درخارج از ترکیه متهم به همکاری یا وابستگی به «گولن» بودند.
مدارس «پاک ترک» از جمله این مراکز بود که پیش از سفر اردوغان به پاکستان با چنین چالشی مواجه شد.