وی افزود: اگر معلوم شود که اولویت اصلی ما در مقابله با منکرات، کدام منکر اجتماعی است، آنگاه تمام ظرفیت مردمی ستاد باید در جهت زدودن آن منکر بسیج شوند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران در ادامه ضمن اشاره به دغدغه های رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه شبیخون فرهنگی، افزود: ما متولیان فریضتین در جامعه اسلامی باید این دغدغه فرهنگی را جدی گرفته و نسبت به آن تحلیل و فهم عمیقی کسب کنیم.
وی تاکید کرد:باید بفهمیم چرا رهبری نسبت به وضعیت فرهنگی امروز از عبارت «شبیخون فرهنگی» استفاده کرده اند.
وی با بیان اینکه این شبیخون فرهنگی چیست؟ خاطر نشان کرد: به نظر من مسائل و معضلات فرهنگی نظیر بدحجابی، رشوه و امثال اینها چندان مسائل مهمی در برابر این شبیخون فرهنگی به شمار نمی روند.
آیت الله موحدی کرمانی اظهار کرد: شبیخون فرهنگی ناظر به وضعیتی است که در حال حاضر همه جامعه و خانواده های ما را درگیر خود کرده است.
وی با اشاره به اینکه اینترنت و فضای مجازی مهمترین مصداق عینی شبیخون فرهنگی در جامعه ما است، گزارشی مستند از آسیب های فضای مجازی و پیامدهای آن برای حضار در جلسه ارائه کرد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به این واقعیت که پدیده اینترنت هم مانند سایر پدیده های اجتماعی ممکن است ابعاد مثبت و منفی متعددی داشته باشد، گفت: سخن گفتن از فواید اینترنت مانند تعبیر قرآن درباره شراب است که می فرماید: یَسْأَلُونَکَ عَنِ الْخَمْرِ وَالْمَیْسِرِ قُلْ فِیهِمَا إِثْمٌ کَبِیرٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَإِثْمُهُمَا أَکْبَرُ مِن نَّفْعِهِمَا... یعنی مضرات آن بیشتر از منافع آن است.
وی با اشاره به پیامدهای منفی اینترنت عنوان کرد که صدها سایت مستهجن، مطالب و محتواهای ضد دین و ترویج شبهات، امکانات جاسوسی اینترنت علیه نظام اسلامی و... از جمله این پیامدها هستند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران با توجه به پیامدهای منفی بسیار زیاد اینترنت در جامعه، اولویت اول را کنترل و مقابله با مضرات این پدیده شایع در جامعه دانست و وظیفه تک تک مسئولان و دغدغه مندان را کمک به زدودن ابعاد منفی این واقعیت اجتماعی مطرح کرد.