کد خبر:۵۶۸۹۶۹
حجت الاسلام قریشی در همایش دبیران هم‌اندیشی:

افراد طرفدار سکولار در برخی دانشگاه‌ها مورد تقدیر قرار می‌گیرند/ چرا باید پول و امکانات کشور برای این افراد هزینه شود؟

معاون فرهنگی وسیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: در برخی از دانشگاه‌ها شاهد تکریم از افراد طرفدار سکولار هستیم. چرا باید پول کشور و امکانات دانشگاه برای این افراد هزینه شود؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد‌، حجت‌الاسلام قریشی امروز در پانزدهمین همایش سراسری دبیران هم‌اندیشی و استادان کشور با عنوان «هم‌اندیشی، راهبری فرهنگی، اقدام و عمل» در سالن همایش‌های هتل تابان مشهد در جمع اساتید دانشگاه‌ها با اشاره به این‌که تقریبا هیچ انسان منصفی نیست که انقلاب اسلامی ایران را احیای دوباره اسلام ناب محمدی نداد، گفت: ایران بعد از ۱۴۰۰سال مجددا توانست، اسلام را در میان مذاهب خود ساخته بشری و ادیان به انحراف کشیده، به قدرت برساند.

 

وی انقلاب اسلامی را یک برنامه‌ریزی الهی دانست و تصریح کرد: در زمان میلاد نبی‌اکرم(ص) ۱۴ ستون آسمانی فروریخت، امام راحل این اتفاق را این‌گونه تفسیر کردند که این ۱۴ ستون همان طاق‌های طاغوت است که در مملکت ما فرو ریخت.

 

معاون فرهنگی وسیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور افزود: می‌دانیم که امام خمینی(ره) اهل تبلیغات نبودند و به جایی متصل بودند. امروز بسیاری از تحلیل‌ها‌ و سخنانی که ایشان ارائه کردند، را می‌بینیم.

 

حجت‌الاسلام قریشی با تاکید بر این‌نکته که باید کشور از همان اصول پیامبر(ص) پیروی کند، خاطرنشان کرد: نهضت رسول‌الله باسرعت در دنیا گسترش پیدا کرد و در مدت ۳۰ سال حیطه فکری خود را از آفریقا تا هند ترویج داد. اکنون ما نیز باید از همان اصولی که موجب ایجاد نهضت نبی‌اکرم(ص) شد، پیروی کنیم و از موانعی که باعث رکود آن نهضت گردید، پرهیز داشته باشیم.

 

وی گفت: عامل رشد نهضت پیامبر(ص) وحدت، وجود رهبری و توکل بر خدا بود و این‌ها در پیروزی انقلاب اسلامی تاثیرگذار بود.

 

معاون فرهنگی وسیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور تصریح کرد: چنانچه بخواهیم راه پیامبر(ص) را ادامه دهیم باید این عوامل را در کنارهم با قوت ادامه دهیم و مقابل آنچه که قصد دارد به این اصول آسیب وارد کند بایستیم.

 

حجت‌الاسلام قریشی در ضمن سخنان خود به این موضوع که دشمنان امروز انقلاب اسلامی همان دشمنان پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) می‌باشند، اشاره کرد و بیان داشت: این دشمنان در حال حاضر با لباس، فکر و تمرینات جدید در میدان حضور پیدا کرده‌اند که ما در همه صحنه‌ها این را مشاهد می‌کنید.

 

وی خاطرنشان کرد: مثلث یهود، نصارا و نفاق تمام تلاش خود را در جهت عقب نشینی انقلاب می‌کند؛ اما در مدت ۳۷ سال این انقلاب نه فقط عقب نشینی نکرده بلکه قدرت آن افزوده شده است.

 

معاون فرهنگی وسیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور گفت: دشمنان امروز در جریان اتفاقات حلب اقرار می‌کنند که ایران برنامه‌ریزهای آنان را بهم ریخته است.

 

حجت‌السلام قریشی در ادامه سخنان خود به توطئه‌های دشمن در منطقه اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور ترکیه که به ایران سفر کرده بود، به ما اخطار داد که سوریه تا یک ماه دیگر از بین خواهد رفت در مقابل ایران به او در زمینه خطرات توطئه‌های دشمنان در منطقه هشدار داد؛ اما او به دلیل غروری که داشت توجهی به این هشدارها نکرد.

 

وی تصریح کرد: امروز دیدیم که این توطئه‌ها چه بلایی سر منطقه آورد و چه ویرانی‌هایی به بدنبال داشت.

 

معاون فرهنگی وسیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور اتفاقات منطقه را توطئه‌های بزرگ دشمنان علیه ایران دانست و خاطرنشان کرد: آنان با ایجاد این توطئه‌ها در منطقه قصد تغییر حکومت ایران را داشتند که کشور با بینش مقام معظم رهبری، وحدت و توکل بر خدا از این مسئله بزرگ رهایی پیدا کرد.

 

حجت‌الاسلام قریشی با بیان این موضوع که غرب، آمریکا و منافقین منطقه نمونه نفاق اسلامی در دوران ما می‌باشند، افزود: علی رغم تلاش‌هایی که دشمنان در منطقه کردند امروز شاهد رویش جدید در منطقه می‌باشیم.

 

وی در خصوص داعش بیان داشت: این تفکر با دست خود چهره نفاق اسلامی را به همه نشان داد، کاری که کشوری با ۱۰۰سال تبلیغات قادر به انجام آن نبود.

 

معاون فرهنگی وسیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور خطاب به اساتید دانشگاهی تاکید کرد: باید از اصول انقلابی مراقبت کنیم، چنانچه این اصول فراموش شود، دچار معضل خواهیم شد.

 

حجت‌الاسلام قریشی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی با یکسری از آرمان‌ها که برگرفته از قرآن و سنت الهی است، جلو آمده است. هر جا که دشمنان به این آرمان‌ها ضربه‌ای وارد کنند، باید چراغ خطر را روشن کنیم.

 

معاون فرهنگی وسیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور با یادآوری این نکته که در کشور جریانی است که به برخی اصول انقلاب خدشه وارد می‌کنند، گفت: در انقلاب اسلامی کنار جریان و خط انقلابی جریان دیگری وجود دارد که با آرمان‌های انقلاب زاویه داشت و ما خط خود را از آنان جدا کردیم. بعد از پیروزی انقلاب این جریان در قالب اسلام و شعارهای زیبا ظهور کرد. اگر چه این گروه حداقلی است، منتهی دشمن روی آنان حساب کرده است.

 

معاون فرهنگی وسیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور در ادامه به دیدار دولت با مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب در این دیدار به دو جریان در کشور اشاره کردند و فرمودند یک جریان وفادار و دیگری مخالف انقلاب است و دولت حق ندارد به این طیف دوم به هیچ عنوانی کمک کند این حرام است، این گروه در بخش فکری، هنری، ادبیات و بخش علمی وجود دارد، بنده اگر بدانم که به این گروه دوم کمک می‌شود در مقابل آن می‌ایستم.

 

حجت‌الاسلام قریشی با تاکید بر این نکته که چنانچه این گروه حداقلی بیش از دیگران در دانشگاه‌ها جا بازکنند، باید نگران باشیم، خاطرنشان کرد: امروز در دانشگاه شاهد تشکل‌هایی می‌باشیم که به جای دفاع از دین و آرمان‌ها در خطی که شبهه به وجود می‌آورند، حرکت می‌کنند.

 

وی تصریح کرد: در دانشگاه شاهد تقدیر و تکریم از افرادی می‌باشیم که در برابر امام راحل ایستادند و از آنان به منظور افتتاح تشکل‌ها دعوت می‌شود و عده‌ای قصد زنده کردن این افراد را دارند.

 

معاون فرهنگی وسیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور بیان داشت: در برخی از دانشگاه‌ها نیز شاهد تکریم از افراد طرفدار سکولار می‌باشیم. چرا باید پول کشور و امکانات دانشگاه برای این افراد هزینه شود؟ ما در این خصوص از مسئولان گله داریم.

 

حجت‌االسلام قریشی در ضمن سخنان خود با اشاره به این ‌که ما جبهه انقلابی داریم که در آن هم اصولگرا و اصلاح‌طلب حضور دارند، گفت: چرا باید به جریانی که با انقلاب سازگاری ندارد، در دانشگاه موقعیت بدهیم. این امر مشکل ایجاد می‌کند.

 

وی گفت: آیا اگر کسی که اعتقاد دارد که قرآن وحی خدا نیست و به آن اعتقاد ندارد باید به آن یک تریبون هزار نفره بدهیم؛ این اتفاق قابل قبول نیست در حالی که بسیاری به اشتباه این عمل را آزاداندیشی می‌دانند.

 

حجت الاسلام قریشی خاطرنشان کرد: شاید این سوال برای برخی پیش آید که چرا در دانشگاه که محل تولید علم و اندیشه باید خط قرمز برای اندیشه قرار دهیم؟ این امر موجب افول اندیشه خواهد بود، آیا این افراد نباید حرف بزند؟

 

وی گفت: اینگونه نیست که این جریان حداقلی حرف نزد، منتهی این امر راهکار دارد و راه کار آن برگزاری کرسی‌آزاد اندیشی است. بهتر است از کارشناسان مربوط به موضوع مورد بحث در این کرسی‌ها دعوت شود تا با آنان به بحث و گفت‌گو بپردازند.

 

معاون فرهنگی وسیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور با اشاره به قرار دادن برخی کتاب‌ها در سیر مطالعاتی دانشجویان و دانش‌آموزان گفت: امروزه کتاب‌هایی را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند که نه تنها مبانی اخلاقی را زیر سوال می‌برند بلکه هیچ فایده‌ای ندارند.

 

وی افزود: جریان مخالف انقلاب امروز با نام‌هایی مانند خط امام و دین وارد دانشگاه می‌شوند و این اتفاق باید دغدغه ما باشد. این جریان علیه امریکا صحبت نمی‌کند و از مدافعان حرم اهل‌بیت(ع) نیز حمایت نمی‌کند بلکه برعکس هرجا بتواند به انقلاب ضربه وارد میکند.

 

معاون فرهنگی وسیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌های کشور بیان داشت: اکنون ما این درد را می‌بینیم و آن را بیان می‌کنیم، برخلاف تصور برخی این اقدام ما جناحی نیست.

 

وی در پایان سخنان خود در خصوص برجام گفت: در برجام آن ۹خط قرمز رعایت نشد و این اتفاقات اخیر شگل گرفت البته این اتفاقات باعث افزایش بصیرت مردم شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار