به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، این مطالعه شامل بررسی داده های مربوط به رژیم غذایی منیزیم و نتایج سلامت آن بر بیش از یک میلیون نفر در ۹ کشور جهان بود.
محققان دانشگاه ژیجیانگ چین دریافتند افراد گروه بالاترین میزان مصرف منیزیم رژیم غذایی با ۱۰ درصد کاهش ریسک بیماری عروق کرونر، ۱۲ درصد کاهش ریسک سکته و ۲۶ درصد کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف این ماده را داشتند مواجه بودند.
نتایج آنها همچنین نشان داد مصرف ۱۰۰mg منیزیم بیشتر در روز می تواند ریسک سکته را تا ۷ درصد و ریسک دیابت نوع۲ را تا ۱۹ درصد کاهش دهد.
دکتر فادی وانگ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «یافته های تحقیقاتی ما، ارتباط بین نقش منیزیم در مواد غذایی و کاهش ریسک بیماری را نشان می دهد.»
به گفته وی، «در حال حاضر طبق توصیه های پزشکی میزان روزانه مصرف منیزیم برای مردان ۳۰۰mg و برای زنان ۲۷۰mg است. با این حال، کمبود منیزیم مسئله ای نسبتا شایع است و بر حدود ۲.۵ تا ۱۵ درصد جمعیت تاثیر می گذارد.»
منیزیم عنصری حیاتی برای سلامت و عملکردهای بیولوژیکی عادی از جمله متابولیسم گلوکز، تولید پروتئین و سنتز اسیدهای نوکلئیک نظیر DNA است.
رژیم غذایی منبع اصلی منیزیم است چراکه این عنصر در مواد خوراکی نظیر ادویه ها، مغزیجات آجیلی، لوبیا، کاکائو، غلات کامل و سبزیجات برگدار سبز یافت می شود.