آخرین اخبار:
کد خبر:۵۶۹۱۲۳

مصرف منیزیم و کاهش ریسک ابتلا به سکته وبیماری قلبی

به گفته محققان، رژیم غذایی غنی از منیزیم به کاهش ریسک بیماری هایی نظیر بیماری قلبی عروق کرونر، سکته و دیابت نوع۲ کمک می کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، این مطالعه شامل بررسی داده های مربوط به رژیم غذایی منیزیم و نتایج سلامت آن بر بیش از یک میلیون نفر در ۹ کشور جهان بود.

 

محققان دانشگاه ژیجیانگ چین دریافتند افراد گروه بالاترین میزان مصرف منیزیم رژیم غذایی با ۱۰ درصد کاهش ریسک بیماری عروق کرونر، ۱۲ درصد کاهش ریسک سکته و ۲۶ درصد کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ در مقایسه با افرادی که کمترین میزان مصرف این ماده را داشتند مواجه بودند.

 

نتایج آنها همچنین نشان داد مصرف ۱۰۰mg منیزیم بیشتر در روز می تواند ریسک سکته را تا ۷ درصد و ریسک دیابت نوع۲ را تا ۱۹ درصد کاهش دهد.

 

دکتر فادی وانگ، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «یافته های تحقیقاتی ما، ارتباط بین نقش منیزیم در مواد غذایی و کاهش ریسک بیماری را نشان می دهد.»

 

به گفته وی، «در حال حاضر طبق توصیه های پزشکی میزان روزانه مصرف منیزیم برای مردان ۳۰۰mg و برای زنان ۲۷۰mg است. با این حال، کمبود منیزیم مسئله ای نسبتا شایع است و بر حدود ۲.۵ تا ۱۵ درصد جمعیت تاثیر می گذارد.»

 

منیزیم عنصری حیاتی برای سلامت و عملکردهای بیولوژیکی عادی از جمله متابولیسم گلوکز، تولید پروتئین و سنتز اسیدهای نوکلئیک نظیر DNA است.

 

رژیم غذایی منبع اصلی منیزیم است چراکه این عنصر در مواد خوراکی نظیر ادویه ها، مغزیجات آجیلی، لوبیا، کاکائو، غلات کامل و سبزیجات برگدار سبز یافت می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار