آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۰۲۷۸
حسینی در مشهد-۱:

واریز درصدی از درآمد کشور به صندوق توسعه عادی است

وزیر ارشاد دولت دهم در دانشگاه آزاد مشهد گفت: واریز درصدی از درآمد کشور به صندوق توسعه یک امر عادی و جزء تکالیف دولت‌هاست.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، سید محمد حسینی در همایش عملکرد دولت تدبیر و امید در برابر رسانه‌ها که در تالار دانشکده مهندسی دانشگاه آزاد مشهد توسط بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت محمد(ص) و امام صادق(ع) گفت: در برخی از کشورهای اسلامی میلاد با برکت پیامبر اکرم(ص) را هفتگی اجرا می‌کنند به این خاطر که این میلاد مهم است و ما هرچه داریم از نبی‌اکرم(ص) می‌باشد.

 

وی تصریح کرد: این مناسبت‌ها فرصت خوبی جهت شناخت پیامبر اکرم(ص)، آیات قرآن کریم، اهداف و تحولات می‌باشد.

 

وزیر ارشاد دولت دهم در ادامه سخنان خود با اشاره به این‌که افراد موفق در عالم سیاست مبانی فکری و اعتقادی را در نظر داشته‌اند، افزود: کسانی که در این حوزه التزاماتی نداشته‌اند به بیراه رفته‌اند. این افراد دنیای سیاست را عالم دروغ، فریب و نگیرنگ می‌دانند.

 

حسینی با بیان این نکته که می‌گویند باید سیاست اعلامی و اعمالی داشته باشیم؛ در حالی که این امر در عمل مدیران هم‌خوانی ندارد، بیان داشت: البته در سیاست خارجه گاهی همه مسائل را نمی‌شود بیان کرد؛ اما باید با مردم شفاف بود، صراحت و شهامت داشته باشند و چناچنه تصمیمی می‌گیرند پای آن بایستند، نباید عملکرد فرد برعکس سخنش باشد و در صورت دست نیافتن به اهداف شروع به فرافکنی کنند.

 

وی خطاب به مسئولان و مدیران کشور خاطرنشان کرد: مدیر باید شهامت داشته باشد در صورت بروز مشکل آن را بپذیرد.

 

وزیر ارشاد دولت دهم گفت: در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی برخی در مواردی کوتاهی کردند؛ اما امام راحل مسئولیت این کوتاهی‌ها را پذیرفت و مقام معظم رهبری نیز این گونه عمل می‌کنند مثلا در خصوص افزایش جمعیت به صراحت بیان کردند که ما اشتباه کردیم که در این زمینه دیر وارد عمل شده‌ایم.

 

حسینی تاکید کرد: مسئولان رده پایین باید مانند مقام معظم رهبری و امام راحل عمل کنند؛ اما مدیران در سطح پایین به گونه‌ای نشان می‌دهند که گویی مدینه فاضله ایجاد کرده‌اند.

 

وی با انتقاد از مدیران دولت یازدهم، گفت: به گونه‌ای از دولت یازدهم صحبت می‌کنند که گویی در حوزه فرهنگی مجالی به منظور ایراد دیدگاه‌ها نبوده است و اکنون آنان سوغاتی ارزانی ملت کرده اند و شرایط را نیز تغییر داده‌اند.

 

وزیر ارشاد دولت دهم تصریح کرد: مدیران کشور باید صبر داشته باشند و مصالح عمومی را لحاظ کنند.

 

حسینی بیان داشت: مدیران اعلام می‌کنند که تحمل مخالف را می‌کنیم و افراد باید نقد کنند، این مسئله خوب است؛ اما باید ببینیم که در عمل چه اتفاقی افتاده است؟

 

وی خاطرنشان کرد: اولویت دولت سابق نظارت و حمایت بود و بر این باور بودیم که باید این اولویت‌ها را بیان کیم.

 

وزیر ارشاد دولت دهم با یادآوری این مطلب که در قانون مطبوعاتی و ضوابط کتاب مرزهایی بر مبنای اعتقاد و اخلاق در جهت منافع ملی و سیاسی مشخص شده است، افزود: در دولت گذشته این‌ها را به صراحت می‌گفته‌ایم و از جنجال دیگران باکی نداشته‌ایم.

 

حسینی تصریح کرد: به صراحت بیان می‌کردیم که چنانچه کسی پا را از قوانین فراتر بگذارد با آن برخورد می‌شود مثلایک روزنامه در هفته دفاع مقدس کاریکاتور رزمنده‌ای را کشیده بود که به جای پشانی‌بند یک چشم بند داشت و این اقدام هدفمند صورت گرفته بود.

 

وزیر دولت دهم به این موضوع که فرد مسئول  باید در برابر تصمیمات خود بایستد ودلایل این تصمیمات را بیان کند، اشاره کرد و گفت: در دوره قبل فیلمی ساخته شد، که از نمایش آن جلوگیری و دلایل آن را نیز بیان کردیم.

 

حسینی تصریح کرد: این فیلم در واقع چهره سیاهی از خانواده مذهبی ایرانی را نشان می‌داد و در صورت پخش آثار مخربی در اذهان برجای می‌گذاشت برای همین ما به آن مجوز پخش را ندادیم.

 

وی در ضمن سخنان خود، نحوه نظارت مدیران دولت بر رسانه‌ها را مورد نقد قرار داد و خاطرنشان کرد: مدیران بیشترین تمرکز خود را در نظارت برخی رسانه‌ها گذاشته‌اند انگار که آنان خطر می‌باشند.

 

وزیر دولت دهم تصریح کرد: در این دولت می‌بینیم که مدیر مسئول روزنامه و یا مدیر عامل یک خبرگزاری  به دلیل شکایت دولت به دادگاه اظهار می‌شوند، در حالی که همه جای دنیا رسانه‌ها کار خودشان را انجام می‌دهند و دولت نیز به کار خود می‌پردازد.

 

حسینی بیان داشت: گاهی مصلحت یک کشور اقتضاء می‌کند که کار رسانه و دولت با هم متفاوت باشد.

 

وزیر دولت دهم نقد دولت را نقطه قوت آن دانست و خاطرنشان کرد: این درست نیست که دولت بخواهد با دنیا تعامل داشته باشد و دیگر هیچ‌کس در داخل کشور در نقد کسی صحبت نکند.

 

حسینی بیان داشت: آستانه تحمل برخی مدیران در دولت فعلی علی‌رغم شعارها در برخورد با برخی مسائل کم شده است، مثلا در موضوع کرسنت که ایران در این خصوص ۱۳ میلیارد دلار تاکنون برای پرداخت محاکمه شده ، نباید در این موضوع شفافیت صورت بگیرد!

 

وزیر دولت دهم افزود: به برخی رسانه‌ها حتی تذکر هم داده نشده است.

 

حسینی بیان داشت: روش برخی مدیران در خصوص این رسانه‌ها به این صورت است که به آنها پیشنهاد می‌دهند که یکی دوهفته خودشان را تعطیل کنند، که آب‌ها از آسیاب بیفتد.

 

وی با بیان این نکته که دولت فعلی تعداد زیادی نشریات در اختیار دارد، خاطرنشان کرد: مدیران اعتقاد دارند که فضای مجازی باید آزاد باشد، این در صورتی که در این فضا‌ها شبهاتی علیه دین مطرح می‌ شود.

 

وزیر ارشاد دولت دهم به توقیف برخی از رسانه‌ها توسط دولت اشاره کرد و گفت:  البته بسیاری از نشریات از سمت دولت حمایت می‌شوند این در حالی که بسیاری از رسانه‌ها به دلیل عدم حمایت دولت در استان‌های زیادی تعطیل شده‌اند.

 

حسینی تاکیدکرد: دولت به برخی رسانه‌ها، سایت و روزنامه‌های کمک می‌کند و حاضر به حمایت از برخی رسانه‌های دیگر نیست.

 

وی با بیان اینکه تربیون بسیاری در اختیار دولت است گفت: با وجود این‌که رسانه‌های زیادی دولت را همراهی می‌کنند؛ اما بازهم برخی افراد مظلوم‌نمایی می‌کنند که ما تریبون نداریم!

 

وزیر ارشاد دولت دهم تصریح کرد: برخی از این رسانه‌ها به سرعت یک نامه و یا مطلبی از دولت که شاید اهمیت چندانی نداشته باشد را بخش می‌کنند، مثلا رئیس جهمور بیان کرد، دولت یازدهم از سال ۹۴ به بعد درصدی از درآمد کشور را به صندوق توسعه واریز می‌کند، در صورتی که  این یک امر عادی است و جزء تکالیف دولت‌ها می‌باشد.

 

وی بیان داشت: این صندوق توسعه در دیگر دولت‌ها به عنوان صندوق ذخیره ارزی وجود داشت، در واقع دولت‌ها برای شرایط حاد باید ذخیره داشته باشند و چنانچه بخواهند، از صندوق بر داشت کنند با ساز و کار خاص و به جهت اقدامات خاص امکان پذیر است

 

حسینی با تاکید بر این نکته که رسانه‌های منتقد دولت کم می‌باشند، گفت: دولت علاوه بر این‌که از انواع رسانه‌ها وسایت‌های داخلی برخوردار می‌باشند، برخی رسانه‌های خارجی نیز پا به رکاب هستند که بلافاصله مطالب آنان را چاپ کنند.

 

وی در ادامه سخنان خود با یادآوری این موضوع که ماه های آخر دولت تدبیر وامید است، تصریح کرد: اکنون وقت این است که دولت کارنامه خود را ارائه کند و زمان شعار نیست.

 

وزیر ارشاد دولت دهم افزود: اکنون مردم از مدیران دولت یازدهم خواهند پرسید که در مدت چهار سال شما که بر مسند قدرت بودید چه‌ها کردید؟ و آنان باید بگویند که چه‌کارهایی انجام داده‌اند.

 

حسینی بیان داشت: زمانی که پاسخ برخی مسئولان جدی نیست مردم را سرگرم می‌کنند، مثلا مسئله عدم اجازه به سخنرانی فردی در مشهد را موضوع اول کشور می‌شود این در حالی که در ۱۶ آذر ماه سخنرانی تعدادی از نیروهای انقلابی در دانشگاه‌ها را لغو کردند و هیچ اتفاقی نیفتاد. این امور نشان می‌دهد که در مدیران کشور دوگانه‌ای وجود دارد.

 

وی با یادآوری نمایشگاه مطبوعات سال گذشته و شرکت نکردن برخی از رسانه‌ها در آن، گفت: برخی از این رسانه‌ها بیان کردند که به ما فضای کافی داده نمی‌شود.

 

وزیر ارشاد دولت دهم خاطرنشان کرد: مسئولان دولت باید در میان مردم قرار بگیرند و پاسخ‌گویی آنان باشند.

 

وی تصریح کرد: در دولت دهم هنرمندان و خبرنگاران باید نیمی از حق بیمه را خودشان پرداخت می‌کردند و مابقی را دولت می‌پرداخت؛ اما در این دولت گفته شد که باید تمام حق بیمه را خود هنرمندان و خبرنگاران پرداخت کنند، به این خاطر بسیاری از این افراد دچار مشکل شده‌اند.

 

وزیر ارشاد دولت دهم خاطرنشان کرد: امروز معلوم شد که هشدار منتقدان به جا بوده است و مدیران فهمیدند که آمریکا دروغ‌گو است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار