آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۰۵۲۷
پنتاگون:

روسیه باز هم موشک ضدماهواره آزمایش کرد

وزارت دفاع آمریکا از آزمایش موفق سامانه موشکی ضد ماهواره روسیه خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مقام‌های وزارت دفاع آمریکا عنوان داشتند که روسیه پنجمین آزمایش موشک ضدماهواره خود را با موفقیت اجرا کرده است.

 

به نوشته وبگاه «واشنگتن فری بیکن» این آزمایش از سوی نهادهای اطلاعاتی آمریکا رصد شده و روسیه طی آن موفق شد موشک ضد ماهواره «نودال PL-19» را در روز ۱۹ دسامبر از پایگاهی در مرکز این کشور آزمایش نماید.

 

بر این اساس، این اقدام پنجمین مورد آزمایش موشک نودال و سومین پرتاب موفق سامانه‌ای است که مسکو مدعی است که کاربرد آن علیه موشک‌های دشمن می‌باشد.

 

روسیه قبلا آزمایش‌های موشکی خود را از تاسیساتی در نزدیکی «پلستسک» در ۵۰۰ مایلی شمال مسکو ، پایتخت این کشور انجام می‌داد. این سامانه موشکی ضد ماهواره شامل چندین جنگ افزار است.

 

 در حالی‌ که وزارت دفاع آمریکا سامانه ضد ماهواره روسیه را «صعود مستقیم» نام گذاشته، اما روسیه مدعی است که این موشک‌ها ماهیت دفاعی برابر موشک‌های بالستیک آینده دارند.

 

وزارت دفاع آمریکا همچنین نگران ارتقا این سامانه موشکی ضد ماهواره از سوی روسیه و چین است. گفته می‌شود که این دو کشور در حال توسعه جنگ افزارهای لیزری یا مواردی مشابه آن برای از کار انداختن ماهواره‌های دشمن هستند.

 

اوائل ماه دسامبر هم آمریکا مدعی شد چین دست به آزمایش مشابهی زده و موشک «دی ان-۳» را شلیک کرده است. البته وزارت دفاع چین ادعای آزمایش موشک ضد ماهواره از سوی پکن را «بی‌اساس» نامید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار