کد خبر:۵۷۱۲۹۸

مهلت شرکت در جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان ایران تمدید شد

مهلت شرکت در پنجمین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان ایران با محوریت کتاب «کلمه طیبه» (خانواده قرآنی در پرتو رهنمودهای مقام معظم رهبری) تا پایان دی ماه تمدید شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با حمایت و نظارت سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور، پنجمین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان ایران با محوریت کتاب «کلمه طیبه» (خانواده قرآنی در پرتو رهنمودهای مقام معظم رهبری) برگزار می‌شود.

 

این جشنواره در بخش‌های مختلفی همچون مسابقه کتاب‌خوانی اینترنتی، مسابقه کتاب‌خوانی حضوری، مسابقه مقاله‌نویسی و برگزاری نشست‌های علمی و تخصصی برگزار خواهد شد.

 

علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند با مراجعه به سایت اینترنتی www.quran-std.ir ضمن ثبت نام در جشنواره، در بخش های مختلف آن شرکت کنند.

 

علاقه‌مندان، همچنین می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۶۶۴۹۰۳۲۹ و ۶۶۴۹۰۳۳۰ تماس بگیرند.

 

شرکت در این جشنواره از فروردین ماه آغاز شده و تا پایان دی ۱۳۹۵ ادامه خواهد داشت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار