به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره ی طرح حمایت از ۲۵ هزار کودک زیر ۱۰ سال بازمانده از تحصیل آسیب پذیر با بیان اینکه دسترسی ما به جامعه هدف کم است، گفت: نهضت سوادآموزی کودکان زیر ۱۰ سال را نمی تواند تحت پوشش قرار دهد.
وی افزود: این کودکان در سن دانش آموزی هستند، قرار بود یک کار سه جانبه انجام گیرد تا این کودکان شناسایی شوند تا اگر دلیل بازماندگی از تحصیل آنان فقر اقتصادی بوده است حمایت کنیم.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی بیان کرد: چند سال دیگر این کودکان را تحت پوشش قرار خواهیم داد و هزینه هنگفتی را به ما تحمیل خواهد کرد اما اکنون می توانیم با هزینه حداقلی آنان را به مدرسه وصل کنیم.
وی تاکید کرد: متاسفانه همکاری که ما از داخل وزارت آموز ش و پرورش و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی انتظار داشتیم اتفاق نیفتاد.
باقرزاده با بیان اینکه ما از جامعه هدف اطلاعات کاملی نداریم، گفت: البته بنده دستورالعمل مربوطه را در سازمان نهضت سوادآموزی تهیه کردم و حتی قرار بود در سه استان خوزستان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان به صورت آزمایشی با هدف گذاری ۵ هزار نفر انجام گیرد. نرخ کودکان بازمانده از تحصیل در این استان ها زیاد است. متاسفانه هماهنگی ملی شکل نگرفت و از این جهت احساس خسران می کنیم.
وی بیان کرد: معتقدم در صورت اجرای این طرح در حال حاضر می توانیم با هزینه ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان برای یک فرد بازمانده از تحصیل موانع حضورش را در مدرسه برطرف کنیم و علاوه بر اینکه از آسیب های اجتماعی آن جلوگیری می شود و در صورت اجرای درست طرح، در سال های آینده نیز هزینه مادی زیاد برای تحصیل آنان صرف نخواهیم کرد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی یادآور شد: در مستندسازی و ابلاغ بخشنامه حمایت از کودکان در معرض آسیب توافق حاصل نشد. چون زیر ۱۰ سال هستند، مداخله موثر را نمی توانیم انجام دهیم و به ما گفته اند این موضوع به ما مربوط نمی شود.