به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علی باقرزاده اظهارکرد: با توجه به درخواست آموزش دهندگان، زمان برگزاری آزمون پایانی به اواخر مرداد ماه موکول شد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی با بیان این که آزمون آزمایشی برای خودآزمایی آموزش دهندگان پیش بینی شده است، تصریح کرد: آزمون آزمایشی بر اساس آشنایی با نوع سئوالات و میزان پیشرفت یادگیری آموزش دهندگان تا پایان خرداد ماه ۹۶ بر روی سامانه آموزشهای الکترونیکی قرار خواهد گرفت.
وی با تاکید بر این که تاریخ برگزاری آزمون در سامانه اطلاع رسانی میشود، افزود: افراد میتوانند با مراجعه به پروفایل خود در سامانه توانمندسازی آموزش دهندگان، متناسب با میزان آمادگی نسبت به انتخاب تاریخ آزمون اقدام کنند و درآزمونی که در نزدیکترین مرکز جهاد دانشگاهی محل سکونت خود برگزار می شود شرکت نمایند.
باقرزاده با اشاره به این که انتخاب مرکز آزمون و تاریخ شرکت درآزمون از طریق مراجعه به پروفایل برای تمام کاربران الزامی است، بیانکرد: درصورت مراجعه کردن افراد به مراکز آزمون بدون انتخاب تاریخ و محل آزمون از طریق پروفایل خود، آزمون از آنان به عمل نخواهد آمد.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی افزود: منبع اصلی آزمون محتوای فیلمها و پاورپوینتهای هر درس است و مطالب بارگذاری شده در قالب PDF جهت مطالعه ودانش افزایی است.
وی با بیان این که آزمون پایانی حداقل ۱۰۰ سوال چهار گزینهای است که پاسخ دهندگان ۲ ساعت برای پاسخگویی زمان در اختیار دارند، افزود: آزمون نمره منفی ندارد و حدنصاب نمره قبولی درآزمون پاسخگویی صحیح حداقل به ۶۰ درصد سوالات است.
باقرزاده با تاکید بر این که اگر آموزش دهندهای در اولین آزمون موفق به کسب نمره قبولی نشود میتواند با پرداخت هزینه، مجدداً در آزمون شرکت کند، افزود:گواهینامه صلاحیت حرفهای درصورت کسب حدنصاب نمره قبولی از سوی جهاد دانشگاهی به مدت ۱۲۶ساعت صادر و اعطا می شود.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی اظهارکرد: لوح فشرده حاوی فیلمهای آموزش دروس عمومی و تخصصی، پس از تکمیل مراحل ضبط وبارگذاری، توسط جهاد دانشگاهی آماده و به صورت رایگان دردو مرحله از طریق واحدهای سواد آموزی در اختیار ثبت نام کنندگان قرار می گیرد.