کد خبر:۵۷۲۹۳۰
سناتور جمهوریخواه آمریکایی:
میتوانیم به اقتصاد ضعیف روسیه ضربه بیشتری وارد کنیم
سناتور جمهوریخواه آمریکایی خواستار تشدید تحریمهای کشورش علیه روسیه به بهانه «مداخله» مسکو در روند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل ازرویترز، سناتور جان مک کین - از چهرههای اصلی جریان نومحافظه کار در آمریکا- که به اوکراین رفته است در مصاحبهای تلویزیونی درباره اقدامات اوباما علیه روسیه گفت: «این کارها درست بوده است، اما به نظر من، باتوجه به ابعاد و شدت حملاتی که علیه آمریکا صورت پذیرفته است، این اقدامات کافی نیست. باید کارهای بسیار بیشتری در این زمینه انجام شود.
وی افزود: موضع پوتین در خودداری از انجام اقدام تلافیجویانه (علیه آمریکا)، موضعی زیرکانه بوده است، اما این مسئله نباید سبب تغییر رویکرد ما درباره حملات (سایبری) روسیه به آمریکا شود. ما میتوانیم تحریمهای متعددی علیه روسیه اعمال کنیم. ما میتوانیم نهادهای مالی روسیه را هدف قرار بدهیم.
این سناتور آمریکایی اضافه کرد: ممکن باور نکنید اما واقعیت این است که روسیه اقتصاد بسیار ضعیف دارد و در نتیجه ما میتوانیم در این حوزه، ضربههای بسیار بیشتری بر روسیه وارد کنیم. میتوانیم اشخاصی را در روسیه تحریم کنیم. میتوانیم سازمانهایی را در روسیه نیز تحریم کنیم. در نتیجه، میبینیم که طیف وسیعی از گزینهها را در اختیار داریم. میتوانیم از گزینههای دیگر استفاده کنیم تا به حملات روسیه پاسخ بدهیم.
مککین با اشاره به ادعای دخالت روسیه در روند انتخابات ریاست جمهورری آمریکا گفت: وقتی به یک کشور «حمله» میشود، این اقدام، اقدامی جنگی است. ما باید اطمینان حاصل کنیم که طرف مقابل، تاوان بپردازد و درنتیجه روسیه از حمله به اصول اساسی دموکراسی بازداشته شود.
وی در بخش دیگری ازسخنانش درباره رویکرد ترامپ درخصوص اوکراین گفت: «رئیس جمهور منتخب آمریکا میتواند تحریمها علیه روسیه را وتو کند. او میتواند اقدامات مدنظرش را در این زمینه صورت بدهد. امیدوارم که ما بتوانیم با هم همکاری کنیم. اما باید توجه داشت که هیچ کنگرهای در آمریکا حاضر نیست آزادی و استقلال را (درمقابل روسیه) فدا کند. پایگاه بسیار قوی برای حمایت از اوکراین در آمریکا وجود دارد از جمله آمریکاییهای اوکراینیتباری که در آمریکا زندگی میکنند.
این سناتور آمریکایی در ادامه افزود: کنگره و دولت، دو قوه برابر در ساختار آمریکا هستند. من نمیخواهم با رئیس جمهور منتخب ترامپ دعوا کنم. کار من این نیست. اما باید توجه داشت که حمایت بسیار زیادی در کنگره برای حمایت از استقلال و آزادی اوکراین وجود دارد و اینکه به اوکراین کمک شود تا این آزادی و استقلال را از طریق کمکها و همکاریهای نظامی و بسیاری از شیوههای دیگر حفظ کند.»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.