کد خبر:۵۷۳۱۰
وزير علوم:

خسارات ناشي از بي توجهي به زنان دانشمند غير قابل جبران است

وزير علوم خسارات ناشي از هرگونه بي توجهي به نقش زنان در جوامع اسلامي و به ويژه زنان دانشمند در مديريت جامعه را غير قابل جبران خواند و گفت: ورود زنان به حوزه علم و دانش  وظيفه‌ای اسلامي،ديني و ملي است.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر كامران دانشجو امروز، در همايش «زنان دانشمند جهان اسلام» در وزارت علوم گفت: زنان جامعه اسلامي در مقايسه با زنان ساير جوامع مسئوليت بيشتري را در طول تاريخ بشري داشته‌اند كه بايد تقوا و مراقبت افزون‌تري داشته باشند.

وي گفت: جامعه بشري از بدو پيدايش با حضور دو موجود انساني زن و مرد تكوين يافته است؛ اما آنچه امروز به ويژه در جهان غرب و با ديدگاه ليبرالي حاكم شده است، نتيجه غلبه نگاه برتري جويانه كساني است كه با خط فكر توحيدي بيگانه بوده‌اند.

وزير علوم اظهار داشت: در نگاه توحيدي، انسانيت و تقوا مطرح است كه مرد را بر زن، سفيد را بر سياه، عرب را بر عجم و غرب را بر شرق فضيلتي نيست و همه اين گونه امتيازات واهي ساخته فكر سلطه جو انسان غير موحد است.

دانشجو ادامه داد: وظيفه زنان فرهيخته و دانشمندان جوامع اسلامي آن است كه با وقوف به جايگاه والاي وجودي خود، هر گونه توهم را كه رهاورد و وسوسه جوامعه شرك‌آلود است را از مجموعه خود دور كرده و با اعتماد به نفس مسير رشد و تعالي زنان مسلمان را شناسايي و در جهت نيل به قله هاي رفيع انساني همت كنند.

وي ياد‌آور شد: آنچه در حوزه وظايف وزات علوم مورد تاكيد است، نقش زنان در حوزه علم و دانش است.

وزير علوم افزود: امروزه علم و معرفت حد و مرز خاصي ندارد و زنان و مردان در جاي جاي جهان وارد عرصه‌هاي رقابت‌هاي علمي شده‌اند و در چنين عرصه‌اي دانايي محوري، محور تحولات گوناگون در جوامع مختلف رو به آينده قرار گرفته است.

دانشجو خسارات ناشي از هرگونه بي توجهي به نقش زنان در جوامع اسلامي و به ويژه زنان دانشمند در مديريت جامعه را غير قابل جبران خواند و گفت: ورود زنان به حوزه علم و دانش هم وظيفه اسلامي و هم وظيفه ديني و ملي است.

وي گفت: در تعابير قرآني كه مربوط به حوزه علم و معرفت است، هيچ گاه سخن از مرد و زن نيست، بلكه سخن از انسان و بين آدم است.

وزير علوم ادامه داد: وظيفه ملي زنان جامعه اسلامي ايران و زنان جوامع و كشورهاي اسلامي ايجاب مي‌كند هم در جهت جبران عقب ماندگي هاي گذشته و هم در عرصه رقابت هاي علمي با ساير جوامع توجه كنند كه غفلت از اين عرصه رقابتي در جهان امروز موجب عقب ماندگي در ساير زمينه هاي نيز خواهد شد.

دانشجو احياي تمدن اسلامي و بازگشت عظمت جهان اسلام ناشي از خدمات متقابل ايران و اسلام را ضرورت تاريخي خواند و گفت: زنان مسلمان بايد با حفظ عفاف هويت و شخصيت خود مراتب و مدارج علمي را طي كنند و با عصيان عليه شرايط ناخواسته و تحميلي فضايل انساني را در عرصه علم و دانش به عنوان زنان دانشمند مسلمان به ساير زنان عالم عرضه كنند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار