آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۳۸۰۲
گنجی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو از کتاب جدیدش گفت

۷ روش جدید علمی برای جریان‌شناسی سیاسی ایران/ مراسم رونمایی به زودی برگزار می‌شود

مدیرمسئول روزنامه جوان گفت: جریان‌شناسی در ایران بیشتر سلیقه‌ای و حزب‌شناسی بود. در این کتاب تلاش کردیم با ۷ مدل مشخص جریان‌شناسی را روشمند کنیم.

عبدالله گنجی، مدیرمسئول روزنامه جوان در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو درباره کتاب جدیدش با نام «روش و نیازمندی‌های جریان‌شناسی» گفت: این کتاب برای اولین بار تلاش می‌کند روش جدیدی را برای جریان‌شناسی در ایران ارائه کند. پیش از این جریان‌شناسی در ایران بیشتر سلیقه‌ای و حزب‌شناسی بود. ما در این کتاب  تلاش کردیم با 7 مدل مشخص که همراه با نمونه‌هایی در فضای سیاسی-اجتماعی کشور کاربردی شده است؛ جریان‌شناسی را روشمند کنیم.

 

وی افزود: ویژگی دیگر این روش جریان‌شناسی توجه بیشت به اندیشه افراد به جای  ساختار و احزاب است.

 

گنجی اضافه کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های این کتاب تلاش برای تحلیل جریان‌های فاقد ساختار در جامعه ایران است. در دوره پست مدرن خیلی از جریان‌ها هستند که ساختار ندارند. تعریفی که پیش از این از جریان‌شناسی می‌شد مبتنی بر ساختار بود اما جریاناتی مثل روشنفکری بیشتر هویت است که جریان را مشخص می‌کند.

 

این پژوهشگر مطالعات سیاسی درباره روش‌ جدید دیگری که در این اثر معرفی شده است، اظهار داشت: یکی از روش‌ها ارزش‌های انقلاب اسلامی ایران را در برابر مخاطب می‌گذارد تا او بتواند جریان‌ها را با این شاخص ارزیابی کند.

 

این کتاب به زودی به همت اداره کل پژوهش خبرگزاری فارس، رونمایی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار