کد خبر:۵۷۴۳۴۳
معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد:

ادغام معاونت‌های فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه فردوسی خسارتی به همراه نخواهد داشت

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: با توجه به این‌که پیش از ادغام دو معاونت دانشجویی و فرهنگی- اجتماعی، بررسی‌های بسیاری صورت گرفته؛ بنابراین ادغام این دو معاونت منجر به خسارت نخواهد شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

کامران داوری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، در خصوص ادغام دو معاونت فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در ساختار دانشگاه‌های وزارت علوم پنج معاونت بیشتر وجود ندارد و دانشگاه فردوسی مشهد پیش از این دارای شش معاونت بود، در نتیجه یک معاونت باید کاهش می‌یافت و طبق بررسی‌هایی که مسئولان دانشگاه انجام دادند، معاونت فرهنگی و دانشجویی بیشترین سنخیت را برای ادغام داشتند.

 

وی با بیان این مطلب که نام این معاونت «فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی» است و این نوع نامگذاری نشان می‌دهد که مسئله فرهنگ پررنگ‌تر شده است، ادامه داد: آنچه که مطرح است این است که ساختار ما، فعالیت‌ها و حمایت‌ها به همان شیوه گذشته ادامه خواهد داشت و البته در این میان جنس فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی پر رنگتر شده است.

 

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد: با توجه به بررسی‌های کامل و جامعی که پیش از ادغام صورت گرفته، این ادغام منجر به خسارت نخواهد شد.

 

داوری در خصوص گلایه بخشی از دانشجویان از عدم نظرخواهی از فعالین دانشجویی در خصوص این ادغام اضافه کرد: دانشجویان زیادی در جریان این تغییرات بودند و بازخوردهایی نیز از آنان گرفتیم؛ ولی این‌که به صورت رسمی از آنان درخواست کنیم بله این اتفاق رخ نداد.

 

وی در بخش پایانی سخنان خود ادغام این دو معاونت را عاملی در جهت هم افزایی دانست و یادآور شد: در معاونت جدید همان برنامه‌هایی که در گذشته دنبال می‌شد، دنبال خواهد شد، یعنی در بخش فرهنگی برگزاری برنامه‌های اجتماعی، هنری و فرهنگی و حمایت از آنان و در بخش دانشجویی مسئله رفاه دانشجویان، اسکان، وام‌های دانشجویی و غیره دنبال خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار